Деца на 2 и 8 г. пострадаха при катастрофи

2-годишно момиче и две пешеходки на 8 и 78 г. пострадаха при три инцидента, съобщиха от областната дирекция на полицията.

По-възрастната жена е блъсната през почивните дни на пешеходна пътека на ул. „Княз Борис” в Свиленград от 39-годишен водач на лек автомобил Фолксваген. След удара шофьорът на колата откарал пострадалата жена в местната болница, където е оставена за наблюдение. Съставен акт.

Няколко часа по-късно на хасковското кръстовище между улица „Булаир” и булевард „Съединение” също е възникнал инцидент с пешеходка. 52-годишен мъж е шофирал лек автомобил Опел и е отнел предимството на пресичаща на сигнализирана пешеходна пътека 8-годишна девойка. От удара, момичето е с контузия на ляв крак, прегледана и освободена за домашно лечение. Съставен акт.

Трима пътници в автомобил са без опасност за живота след катастрофа до село Каснаково. Те пътували в лек автомобил Ауди А3, шофиран от 39-годишна софиянка, която не спряла на знак „Стоп“ в резултат, на което ударила движещ се по път с предимство лек автомобил Мерцедес, управляван от 51-годишен жител на село Горски извор. От удара са пострадали возещите се в софийската кола пътници – 28-годишна жена от София, която е с комоцио, 2-годишно момиченце – с пукната устна и 31-годишен мъж – с натъртване по тялото. Прегледани и освободени за домашно лечение.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини