Допитване във Фейсбук: Димитровградчани са против смяна името на града

    Болшинството от димитровградчани не желаят името на града да бъде променяно. Това сочи спонтанното допитване в две димитровградски Фейсбук групи, направено в последните 24 часа.

    Такова бе инициирано в групите Dimitrovgrad, Bulgaria и Димитровградски нередности след изказването на евродепутата Андрей Ковачев. На своята страница във Фейсбук той предложи  Димитровград трябва да се преименува на името на Св.Димитър.  Това предизвика коментари и дистусии в социалната мрежа, които вървят вече трети ден.

    Анкетата показва, че предложението за смяна името на града е било подкрепено от 15 потребители, а 923 са гласували против идеята.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ма
      Марчо
      0 -11
      19:25, 19 дек 2016
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 2
      Бо
      Бойко
      8 0
      19:57, 19 дек 2016
      Той и Бойко,Желев,Стоянов,Първанов,Кунева,Костов,Царя,Доган,Местан......са предатели, но не те виждаме да ходиш да ги сменяш.
    • 3
      Сл
      Сланинко
      8 0
      21:11, 19 дек 2016
      Че горецитирания Марчо е някакъв АБДАЛ е ясно Къде и коя история е чел не е ясно обачеПо интересно е друго -как тоя БУНАК Ковачев изпратен от България за евродепутат вместо да направи някакви смислени предложения той се връща 27 г НАЗАД Абе каквото се смени каквото се разруши е достатъчно като че ли имената и паметниците ни пречат Ей много гламави политици сме завъдили в тая държава и продължават да се излюпват като ПОПОВИ ПРАСЕТА
    • 4
      Jo
      jokin
      0 0
      20:13, 21 дек 2016
      Щом,искате да носи името на алкохолизирания интернационалист,ваша,воля.
    Последни новини