Няма населени места без ток и вода в община Димитровград

Снегонавявания по пътя между Димитровград и Меричлери са се образували заради вятъра, но те вече са отстранени. В община Димитровград към момента всички пътища са проходими при зимни условия. Няма населени места без ток и вода. 

Обстановката  в Хасковска област също е спокойна, информират от Областна администрация-Хасково. Няма населени места в региона без ток и вода, комуникациите също работят. Снабдяването с основни хранителни продукти се извършва нормално. Всички жители на региона имат достъп до медицинска помощ. Това докладваха на областния управител на Хасково Станислав Дечев дежурните в институциите, които се грижат за сигурността на населението. Към момента всички пътища в областта са проходими при зимни условия. Вятърът отслабна, но въпреки това на места се образуват снегонавявания, които затварят пътните платна.

В момента напълно затворен е пътят Хасково-Минерални бани, заради снегонавяванения по отсечката. Движението се отклонява от патрул на КАТ при Въгларово през Сираково за Минерални бани. От ОПУ увериха, че до обяд ще бъде изчистено и пътят ще е отворен. Движението по АМ”Марица” е възстановено. Няма въведени специални ограничения за движение по пътищата в региона. 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини