Две димитровградски села без ел.захранване от снощи

Димитровградсикте села Воден и Черногорово са без ел.захранване от снощи, сигнализираха наши читатели. Авария е прекъснаха тока в двете населени места около 19 часа. Екипи на ЕВН работят по отсраняване на аварията.

В другите населени места в община Димитровград няма проблем с ел.захранването. Пак по сигнали на читатели село Горски извор е без вода от началото на седмицата. Пътищата в община Димитровград са проходими при зимни условия.

В областта пътищата са проходими,информират от Областна администрация -Хасково. Има въведени временни ограничения: забранено е движението на тежки камиони над 12т. по пътя Тополовград-Харманли. Задължително е движението с вериги за всички превозни средства и без ремаркета по пътя Голямата звезда-Тополовград.

Задължително с вериги се пътува и по пътя Главан-Младиново. Пътят Сираково-Спахиево в община Минерални бани остава затворен. За тези села се минава през Сираково-Колец и Сираково-Въгларово. Все още роторни снегорини работят за отварянето на отсечката Студена-Радовец и Пашово- Сладун в община Свиленград. Очаква се днес 3-метровите преспи да бъдат разбити и да се пусне движението пез този участък. 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини