Осигуриха достъп в снега до всички училища в община Димитровград

    Достъпа до всички сгради на училищата в община Димитровград е осигурен, разчистени са пътеки в снега, подсигурени са и нужните количества сол. Това коментираха от Хуманитарния отдел в кметството два дни преди учениците да тръгнат на училище след продължителната ваканция. Няма пречки децата от малките населени места да не бъдат извозени навреме до училищата, пътищата са проходими.

    Сградите на учебните заведения в димитровградско се отопляват още от средата на миналата седмица и преди последното удължаване на ваканцията. От администрацията допълниха, че така ще се гарантира нормалната за учебния процес температура на 16 януари. Ще бъдат направени и допълнителни проверки дали температурата в стаите е достигнала 18 градуса. 

    Припомняме, че учениците от община Димитровград са във ваканция от 23 декември 2016 г. След края на Коледната, бе обявена грипна ваканция, която бе удължавана на два пъти - първо до 9 януари и после до 12 януари. Последно тази седмица стана ясно, че неучебни ще са 12 и 13 януари.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ро
      родител
      5 -1
      22:04, 13 яну 2017
      Да ама не е така, в училище Пенчо Славейков входа от къде кафе Форум , откъдето влизат доста деца, изобщо не е разчистено, даже имам снимки. Даже няма направени пътеки, така че нека да се вземат мерки. Ако някой не вярва имам и снимки.
    Последни новини