Общоградското хоро в Димитровград подпомогна лечението на болна жена

    170 лв. бяха набрани по време на общоградското хоро в Димитровград днес – 17 септември, когато християните почитат Вяра, Надежда, Любов и майка им София. Инициативата на площад „България“ тази неделя имаше за цел да подпомогне лечението на Галина Ташева от димитровградското село Добрич. Жената е претърпяла тежна онкологична операция, а парите ще отидат за конксумативи за лечението ѝ.

    По време на хорото имаше набирателна кутия, в която желаещите оставяха своята лепта. Домакини на „Хора за хората“ днес бяха група за хора „Магия“ от Меричлери с подкрепата на НЧ „Пробуда“ – село Добрич. Следващото общоградско хоро ще бъде на 8 октомври, а домакини са Община Димитровград.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Би
      Бивш
      0 -6
      20:58, 17 сеп 2017
      170 лева? Само обувките ми са толкова? К'ви са тия... Виж коментара
    • 2
      Би
      Бивша
      5 0
      21:57, 17 сеп 2017
      Ами другия път вместо да си купуваш обувки от 170 лв., пробвай да дадеш парите на нуждае се!!!. Лесно е да съдиш, пък и хората от снимките нямат обувки за 170 лв....
      • Би
        Бивш
        0 -1
        21:38, 18 сеп 2017
        Ми то и аз да си прекарам живота в Димитровград няма да мога да си позволя и яйца.!Друго е че психиката ти се разбива да обикаляш 4 улици и да гледаш 5 селянина с години. Дори като се прибирам ме е срам да кажа къде отивам. (Учил съм достатъчно време ,че да мога да си позволя лукс не да обикалям съвета като някъв тъпак за една супа)
    • 3
      Ян
      янко митев
      1 0
      11:37, 18 сеп 2017
      Смешна държава Мине ни мине някой ден и хоп АКЦИЯ------ общоградско хоро подари надежда без цветя наритай полицай плати 100 лв и още куп дивотии измислени от някои ФАКТОРИ с цел изсмукване пари от ИЗГЛУПЕЛИЯ народ А той здраво се връзва и киха ли киха като тези от АЛО ИЗМАМНИЦИТЕ А къде е държавата и нейните органи защо трябва с акции да се вършат нещата за които тя е длъжна
    Последни новини