Областният управител провери състоянието на пътя Димитровград – Стара Загора

    Областният управител на Хасково Станислав Дечев инспектира лично почистването на пътя Димитровград – Стара Загора, информират от пресслужбата на губернатора. Проверката му е установила, че в Димитровград се чисти интензивно и улиците са почистени до асфалт, акцентира се върху кръговите кръстовища и околовръстния път за Стара Загора.

    Автомагистрала „Марица“ също е почистена и проходима. Вниманието на шофьорите трябва да бъде изострено, когато преминават през откритите и ветровите места, където са възможни обледявания и навявания, посочват от администрацията.

    Обстановката в Хасковска област остава нормална за зимни условия. Всички населени места са достъпни. Няма прекъсване на електричеството и водоподаването. Не се налагат допълнителни ограничения на движението.

    Забранено е движението на тежкотоварни камиони над 12 тона по пътя Харманли-Тополовград. Това е единственото ограничение, наложено в Хасковска област, заради снеговалежа. В целия регион пътищата са проходими при зимни условия. На терен са всички машини на снегопочистващите фирми, които обработват пътните настилки.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ах
      ах, този Дечев
      3 -2
      15:11, 26 фев 2018
      Областния Дечев и синоптик стана, брейййй новата Деси Банова на Хасково. Чака се младоженецът Р.Плевнелиев да го калеса с китка.....
    Последни новини