Общината ще ремонтира за над половин милион лeвa част от Раковски и паркинг до пазара

    Община Димитровград обяви обществена поръчка за ремонт на част от бул. „Г.С.Раковски” - изграждане на техническа инфраксруктура, в отсечката по булеварда от ул. „Цар Борис І“ до бензиностанция „Вито”.

    Обявената обществена поръчка е разделена на две обособени позиции. В първата се предвижда подмяна на водопровод и преасфалтиране на пътното плътно. Преасфалтирането на булеварда се налага поради това, че пътната артерия е основна за града и се характеризира с висока интензивност на движение, а пътното платно е силно амортизирано. Предвижда се и поставяне на нови бетонови бордюри и нова тротоарна настилка по цялата дължина на трасето от южната страна на булеварда.

    Втората позиция е реконструкция на второстепенна улица и обособяване на паркинг, който се намира зад бившето виетнамско общежитие на бул. Стефан Стамболов. Предивжда се подмяна на бетоновите бордюри, полагане на нова тротоарна настилка, изкопни и асфалтови работи.

    Срокът за получаване на оферти и  заявления за участие в процедурата е 31 май т.г., а общата индикативна стойност на поръчката без ДДС е 469 166,66 лв.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ка
      Караатли
      0 0
      16:57, 9 май 2018
      Защо коментарът ми беше изтрит?
      • Х.
        Х.Христозов
        2 0
        17:27, 9 май 2018

        От редакторите: Ние не трием коментари, имате грешка!

    • 2
      Ка
      Караатли
      0 0
      17:12, 9 май 2018
      Кога общината ще запълни дупките по ул.,, Р. Даскалов" в кв.Черноконево?Да помисли и за крайните квартали, хората също си плащат данъците към общината.
      • Ян
        Янек
        1 0
        10:53, 10 май 2018

        И в други села има нужда от асфалт, защо да запълват твоите дупки!

    Още новини

    Последни новини