Общината свиква Общо събрание на В и К ООД

20 докладни записки предстои да разгледа Общински съвет - Димитровград, който ще заседава идния четвъртък – 31-ви май в зала „Гросето“.

На редовното си заседание съветниците ще обсъждат отпускането на еднократна финансова помощ на нуждаещи се жители на община Димитровград, както и финансиране на двойки, одобрени за финансово подпомагане за процедури и дейности по асистирана репродукция.  

В дневния ред е и откриване на процедура за определяне на съдебни заседатели за Окръжен съд – Хасково за мандат 2019 – 2022 г. и правила за нейното провеждане, както и избор на комисия за изготвяне на предложения за съдебни заседатели за Окръжен съд град Хасково.  

Кметът Иво Димов е внесъл докладна за годишния отчет за изпълнението на бюджета за 2017 година.

Общинските съветници ще обсъждат дали да предоставят общински имоти за безвъзмездно ползване от читалища на територията на Община Димитровград, общински имот за безвъзмездно ползване от Сдружение с нестопанска цел за осъществяване на дейност в обществена полза „Съюз на инвалидите в България“ , както и отдаване под наем на част от имот, публична общинска собственост – СУ „Л. Каравелов“ в Димитровград.

Последната докладна, която ще обсъжда ОбС – Димитровград, е за свикване  на Общо събрание на ВиК ООД  – Димитровград, в което Община Димитровград е съдружник, за дата 01.06.2018г. от 11:00 ч.  

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини