Деца „облякоха” татковци в рими за Деня на бащата

    Деца от 3-та детска градина „Зорница” отбелязаха тържествено Деня на бащата. По този повод възпитаниците от 3-та група бяха поготвили стиховорения с рими, посветени на таткото. Всяко от децата изпълни индивидуално произведение, съчинено с любов и трепет с помощта на своята майка.

    „Имам си баща мечта, най-добрият на света”, „Тате, ти си мой герой, с теб съм най-щастлива”, „Тати майстор е голям, вкъщи всичко ще поправи сам”, „Благодаря, че си мой баща и от теб научавам толкова много неща. Аз много, много те обичам и с гордост татко те наричам”. Това гласяха част от стиховете на децата от първа подготвителна група. Така те отдадоха значимост на бащинството и родителските грижи на мъжете, точно както на Деня на майката.

    За Празника на бащата прозвучаха песни, изпълннени от децата с помощта на учителките им Мариана Николаева и Ирина Димитрова. Изпълннеията им бяха аплодирани от родителите, изпълнили салона детската градина. В края на танцово-музикалната програма, една от майките предложи бащите да съчинят стихотворения заедно с децата си за 8-ми март.

    По-късно децата и родителите твориха заедно в работилница. Те направиха голямо слънце, което е символ на групата, с отпечатъци от ръцете на мама и тати. В средата на всяко малко слънчице бе поставена снимката на всяко от децата.

    Поздравления към децата, родителите и педагозите отправи директорката на градината Галя Милкова.

    Haskovo.net
     

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини