3 °C

ESCOM навършва 30 години

През 2020 година се навършват 30 години от основаването на фирмата, превърнала се за това време в най-големия телекомуникационен оператор в югоизточна България, стабилен партньор за местния бизнес и за различни институции, надежден доставчик на интернет и телевизия в хиляди домове в Хасково и още 9 български града. 

Продължаваме с ентусиазъм и компетентност, винаги в крак с новите технологии, казват от ESCOM в навечерието на годишнината, и планираме предоставяните услуги да бъдат подобрявани и разширявани в съответствие с потребностите на потребителите.

През 2020  ESCOM ще продължи да развива оптичната си мрежа в съответствие с планираното. Отскоро и услугата „Телевизия“ се предлага по оптика.

За своите абонати и клиенти от фирмата са подготвили още по-разнообразни и атрактивни подаръци тази Коледа. Те ще бъдат в касите до дни. 

Вече 30 години сме с нашите клиенти, наистина има такива, които са с нас от самото начало. И новите ни абонати също бързо разбират колко много държим на тях. На всички наши абонати желаем светла и честита Коледа, мирна и богата Нова година! И както знаете, дори в тези празнични дни можете да разчитате на нашите дежурни екипи. Ние сме с вас в делник и празник, година след година и ще продължим в годините за вбъдеще.

ESCOM

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  По
  Порчо
  18 -3
  12:33, 30 ное 2019
  Честито!
  Да сте живи и здрави! Много успехи и късмет!
 • 2
  //
  ///
  16 -3
  12:43, 30 ное 2019
  Промоции няма ли да има ?
 • 3
  Чи
  читател
  17 -7
  12:55, 30 ное 2019
  Честито на най-коректната фирма в региона!
 • 4
  Ив
  Иво
  16 -6
  13:45, 30 ное 2019
  Честито на фирмата и на служителите! Успехи в бизнеса и много здраве на всички ви !
 • 5
  Аб
  Абонат
  22 -5
  14:49, 30 ное 2019
  Честито!И на Георги Иванов не клекнахте!
 • 6
  ****, Цецо, Росен, честит юбилей и нови успехи.
 • 7
  ГИ
  г иванов
  9 -1
  16:19, 30 ное 2019
  ужас
 • 8
  Ск
  СкррПа
  10 -4
  23:38, 30 ное 2019
  Най-добрите, с ръка на сърцето мога да го кажа. Още помня, когато ви запалиха офиса към Кенана, където е имало и сървъри, доколкото разбрах, а само в рамките на няколко часа интернет връзката беше възстановена на местата, където липсваше.
  Последните месеци като се вкисне времето и нета увисва, но чакаме оптичната мрежа вече, за да се сложи край и на това.

  Поздрави и успехи!
 • 9
  Тт
  тт
  7 -3
  10:09, 1 дек 2019
  Не зная за другите доставчици, но Вие заслужавате адмирации!
 • 10
  Вл
  Владо Минчев
  0 -1
  19:16, 1 дек 2019
  Честито на ************* моят съученик от Хр. Смирненски...

Хороскоп за 11.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
11 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Не си позволявайте да оставате длъжници някому. Изчистете дълговете си и ще отворите пътя на новостите пред себе си. Здравословно неразположение ще отшуми, но има още какво да направите за да се подобрите напълно. Телефонно обаждане ще ви зареди с приятни усещания за предстоящи събития.
11 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Енергетиката на деня ще ви въздейства мотивиращо и без да се щадите, ще дадете всичко от себе си в изпълнение на поети ангажименти и нови проекти. По свой начин, позитивно въздействащ, ще предадете от настроението си и на околните, от което ще се почувствате всички по-добре. Чрез спорт ще укрепите имунната система, духа и ще преборите стреса.
11 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Отдавна планирани мероприятия ще погълнат времето ви днес. Ако ви се наложи да свършите и чужда работа, не се дразнете, приемете, че вие ще направите това най-добре. Настроението ви е отлично, затова не позволявайте на дребните неща да ви пречат да се чувствате така. Роднини ще ви потърсят с покана за тържество.
11 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Служебните ви задължения днес изискват пълно отдаване, затова се заемете сериозно и работете концентрирано. Опитайте се да отклоните личните си ангажименти, близките ви ще ви разберат. Моментът е много подходящ както за реални резултати, така и за трупане на опит, затова не бива да го изпускате. Прекарайте вечерта в спокойна обстановка.
11 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Запазете спокойствие и потиснете раздразнението си, ако имате такова. Психическото ви състояние се отразява на околните, което се връща отново върху вас. Ще имате приятни изживявания, за някои от вас и в интимен план. Не потискайте поривите на сърцето си, бъдете естествени и ще се радвате на пълноценна връзка.
11 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.
11 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С точни и правилни действия ще се реализирате в службата и в бизнеса. Шанса да получите изгодни предложения е реален, ще влезнете в полезрението на високо стоящите. Не пропускайте да поискате своето, колкото и нескромно да се вижда на някои. Вечерта полейте успеха си в приятна обстановка.
11 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще инициирате среща, на която да обсъдите предстоящ проект или друга своя изява. В тази връзка ще търсите финансова подкрепа и по-често ще се допитвате до мнението на хора, запознати с материята. Не пренебрегвайте вътрешните си желания и слушайте сърцето си. Осигурете си повече спокойствие.
11 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете миролюбиви и не търсете спора на всяка цена, с компромиси ще стигнете по-далече. Ще реализирате бизнес-идея с човек, когото харесвате не само като бизнес-партньор. Внимавайте да не прекрачите границата на позволеното, от което да пострада и работата ви. С роднини ще планирате предстоящо събитие.
11 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
На занимаващите се активно с бизнес им се дава да реализират финансови сделки. Други ще засилят интереса си към сфера или друго проявление, с което да разширят дейността си, въпреки трудностите, които срещат. Хранете се балансирано и повишете физическата си активност, за да се чувствате в подходяща форма и сила на духа.
11 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Чувствате се спокойни и уверени в себе си. Твърдо сте убедени, че вървите по прав път и това е сигурен белег на предстоящия ви успех. Вашата интуиция едва ли ще ви излъже. В интимен план също няма от какво да сте недоволни.
11 дек 2019
Последни новини