9 °C

Таланти на "Вале" показаха изложба "Коледна приказка"

  Млади таланти на компютърна школа "Вале" представиха изложба „Коледна приказка“ в хасковското читалище „Заря-1858“.

  Изложбата се организира за втора поредна година от компютърната школа с ръководител Людмила Стайкова. В експозицията бяха представени компютърни рисунки, колажи и макети, изработени с 3D Pen анимации от талантливите млади художници в школата. Децата показаха и проектите, които са създали с езика на програмиране SCRATCH.

  На откриването на изложбата присъства новоназначеният заместник областен управител на Хасково Митко Петров, съобщиха от държавната администрация. Той поздрави всички участници за прекрасната изложба, на която има честта да присъства. И допълни, че се възхищава от факта, че възпитаници на школата са деца от 5 до 18 г., които умело боравят с новите технологии.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Xa
   XAXAXA
   18 -2
   10:28, 5 дек 2019
   Делян Добрев се покрил и менажира отстрани, изсмуква кадри от пръстите си
  • 2
   Де
   Дедовия
   16 -4
   10:38, 5 дек 2019
   Какво ми показвате с тази статия не разбирам продавача на бира и хладилни витрини назначен за заместник областен управител гледа някакви картини?????? Какво правите за гр.Хасково и хората какво нищо!!! Намаляте ли безработицата, защото не останаха млади хора беее! Малоумни крадли управници! Къде са хората какво вършите в тази посока?? Не знам Добрев от пръстите ли си ги измъква кадрите ама със сигурност се опитва да прикрие/отклони общественото внимание с такива статии за да прикрие назначаването на новия заместник кмет от ДПС и коалиция с ГЕРБ, а и новата кметица? Аз не мога разбера няма ли хора с някакъв управленски опит, че назначавате и заместник кметица без никакъв опит в политика и администрация, също като кумата на Делян Добрев където беше назначена за секретар от касите с безалкохолни стана серетар на Общината
   • Дп
    ДПС - Танер
    7 -12
    10:59, 5 дек 2019
    Вие българите пък сте много хубави. САМО ДПС. След... Виж коментара
  • 3
   Ку
   КУМГЕЙТ
   16 -3
   10:42, 5 дек 2019
   Той Добрев нищо друго не може да измисли на Щерю Янев жена му секретарка на новия кмет. Пак ще си наредят роднинита да крадат. Родата да живее. Къде е работата къде са предприятията къде са инвестициите. Само пускате статии за някакви изложби и обсъждания къде да инвеститорите.
   Изгонихме ГЕОРГИ ИВАНОВ уж за по хубаво и да има развитите града, а то стана същото като при Иванов с малко повече роднии
  • 4
   От
   От орфей
   17 -1
   10:47, 5 дек 2019
   Който и да управлява все тая. Децата ми са от 10 години в чужбина внуците ми се родиха там мъжа ми почина а те все едни и същи.
   Политиката е алчни и гладни хора
  • 5
   Из
   Изпатил
   11 -5
   11:01, 5 дек 2019
   Митенце внимавай , тези от ветерианарния не прощават пази се , младо яре си още.
  • 6
   Ор
   Орфеец
   7 -1
   13:31, 5 дек 2019
   Не е повод за това статията, но кмета и областния да помислят за мръсния въздух и да сезират компетентните институции.На училуще ,,Шандор Петьофи,, в кв.Орфей кумините пушат от сутринта , димът право в апартаментите на близките блокове.Да парно трябва да има за децата, но училището е по-ниско от блоковете, да изведат кумина нависоко.До училището до входа къща... и тя дими ли дими вечер не се диша, какво се гори ??? Антените на мобилните оператори на бл.10 и 11 и завод Мир почти едно срещу друго облъчват хотата и никой не взима мерки.Как такива очевадни проблеми за хората живеещи тук се оставят без решение.Кой е дал разрешение за колкова антени на мобилни оператори и проверява ли се за сключен наем и платени данъци и вреда от излъчването ? Мръсен въздух, мобилни оператори гледащи си печалбите а народа и децата ..... те не са важни,само по избори.

  Хороскоп за 27.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Уверени в правотата на мислите си, ще поставите условие пред онези, с които работите за конкретни изпълнения и обвързаности, които ще променят резултатите ви, но в положителна посока. По този начин ще продължите спокойно напред, със защитени интереси и добре свършена работа.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днешните ви ангажименти ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако дейността, с която се занимавате е в сферата на услугите, изгледите за успех нарастват значително. Трудно ви е да откажете помощ на ваш близък, колкото и да сте затрупани с работа. Успявате да постигнете желаното при преговори, които отдавна водите.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате енергия, но не пренебрегвайте прекалената си натовареност. Работата ще ви погълне и това няма да се хареса особено на интимният ви партньор. Изяснете чувствата си, споделяйте повече време заедно. Финансова договореност ще повиши доходите ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Сблъсквайки се с професионални и финансови проблеми, ще търсите начини за решаването им. Затрудненията ще ви мотивират да се мобилизирате и в тази връзка ще покажете не проявени до сега достойнствата на характера си. Избягвайте конфликтите, за да не разпилеете енергията си напразно.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Неразрешени служебни въпроси ще ви подтикнат да изразите по-ясно позицията си и да приключите с тях. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място или общият ви бизнес. Не пренебрегвайте мнението на колегите си и не се дистанцирайте, за да вървят по-гладко нещата ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични. Имайки адекватно поведение към случващото се наоколо, ще получите предимство в предстоящи събития. Ако от вас се очаква отговор – на бързайте, помислете.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Делата, които сте планирали да се осъществят бързо, ще се забавят не по ваша вина. Оставете настрана вълненията на колега, който се опитва да ви натоварва с проблемите си. Едва ли можете да му помогнете, а и по-скоро той ще ви попречи да свършите част от своите намерения.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Текущи проблеми ще ви поставят в условия да избирате една или друга възможност за решаването им. Пряката ви заетост също ще ви ангажира и по-малко време ще ви остава за личен живот. Доверете се на хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявената инициатива днес ще даде резултати, очакват ви ползотворни срещи и постигане на договорености. Доказване на професионални качества и други придобивки. Развитията в личния ви живот ще продължат и занапред, въпреки, че някои от вас не мислят така. Не са изключени здравословни неразположения, вземете мерки.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.
  27 яну 2020
  Последни новини