Таланти на "Вале" показаха изложба "Коледна приказка"

    Млади таланти на компютърна школа "Вале" представиха изложба „Коледна приказка“ в хасковското читалище „Заря-1858“.

    Изложбата се организира за втора поредна година от компютърната школа с ръководител Людмила Стайкова. В експозицията бяха представени компютърни рисунки, колажи и макети, изработени с 3D Pen анимации от талантливите млади художници в школата. Децата показаха и проектите, които са създали с езика на програмиране SCRATCH.

    На откриването на изложбата присъства новоназначеният заместник областен управител на Хасково Митко Петров, съобщиха от държавната администрация. Той поздрави всички участници за прекрасната изложба, на която има честта да присъства. И допълни, че се възхищава от факта, че възпитаници на школата са деца от 5 до 18 г., които умело боравят с новите технологии.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Xa
      XAXAXA
      18 -2
      10:28, 5 дек 2019
      Делян Добрев се покрил и менажира отстрани, изсмуква кадри от пръстите си
    • 2
      Де
      Дедовия
      16 -4
      10:38, 5 дек 2019
      Какво ми показвате с тази статия не разбирам продавача на бира и хладилни витрини назначен за заместник областен управител гледа някакви картини?????? Какво правите за гр.Хасково и хората какво нищо!!! Намаляте ли безработицата, защото не останаха млади хора беее! Малоумни крадли управници! Къде са хората какво вършите в тази посока?? Не знам Добрев от пръстите ли си ги измъква кадрите ама със сигурност се опитва да прикрие/отклони общественото внимание с такива статии за да прикрие назначаването на новия заместник кмет от ДПС и коалиция с ГЕРБ, а и новата кметица? Аз не мога разбера няма ли хора с някакъв управленски опит, че назначавате и заместник кметица без никакъв опит в политика и администрация, също като кумата на Делян Добрев където беше назначена за секретар от касите с безалкохолни стана серетар на Общината
      • Дп
        ДПС - Танер
        7 -12
        10:59, 5 дек 2019
        Вие българите пък сте много хубави. САМО ДПС. След... Виж коментара
    • 3
      Ку
      КУМГЕЙТ
      16 -3
      10:42, 5 дек 2019
      Той Добрев нищо друго не може да измисли на Щерю Янев жена му секретарка на новия кмет. Пак ще си наредят роднинита да крадат. Родата да живее. Къде е работата къде са предприятията къде са инвестициите. Само пускате статии за някакви изложби и обсъждания къде да инвеститорите.
      Изгонихме ГЕОРГИ ИВАНОВ уж за по хубаво и да има развитите града, а то стана същото като при Иванов с малко повече роднии
    • 4
      От
      От орфей
      17 -1
      10:47, 5 дек 2019
      Който и да управлява все тая. Децата ми са от 10 години в чужбина внуците ми се родиха там мъжа ми почина а те все едни и същи.
      Политиката е алчни и гладни хора
    • 5
      Из
      Изпатил
      11 -5
      11:01, 5 дек 2019
      Митенце внимавай , тези от ветерианарния не прощават пази се , младо яре си още.
    • 6
      Ор
      Орфеец
      7 -1
      13:31, 5 дек 2019
      Не е повод за това статията, но кмета и областния да помислят за мръсния въздух и да сезират компетентните институции.На училуще ,,Шандор Петьофи,, в кв.Орфей кумините пушат от сутринта , димът право в апартаментите на близките блокове.Да парно трябва да има за децата, но училището е по-ниско от блоковете, да изведат кумина нависоко.До училището до входа къща... и тя дими ли дими вечер не се диша, какво се гори ??? Антените на мобилните оператори на бл.10 и 11 и завод Мир почти едно срещу друго облъчват хотата и никой не взима мерки.Как такива очевадни проблеми за хората живеещи тук се оставят без решение.Кой е дал разрешение за колкова антени на мобилни оператори и проверява ли се за сключен наем и платени данъци и вреда от излъчването ? Мръсен въздух, мобилни оператори гледащи си печалбите а народа и децата ..... те не са важни,само по избори.
    Последни новини