Пияни и дрогирани водачи задържа полицията през почивните дни

Двама с алкохол зад волана и един след употреба на наркотици са задържани от полицията през почивните дни.

Малко преди полунощ в събота 56-годишния А.Ч. от доспатското село с.Любча, е спипан зад волана на личният си лек автомобил „Опел Корса“ след употреба на алкохол с концентрация 2,38 промила на хиляда, установено с техническо средство. Водачът е отказал кръвна проба. 56-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа.

Полицията в Смолян е задържала по-рано през деня и 32 -годишният Н.Ч. от Смолян. Около 10.00часа сутринта мъжът е проверен на бул."България", в близост до хотел "Смолян", а тестът показал, че е управлявал лек автомобил марка "Опел Астра" с пазарджишка регистрация, след употреба на наркотични вещества – канабис.

Срещу същия извършител е образувано и второ бързо производство, след като в чекмедже на стая, която обитава на ул.“Васил Райдовски“, е намерена марихуана с тегло 0,63гр., която е иззета.

След употреба на алкохол е задържан и 47 -годишният П.К от Девин. В ранния след обяд в неделя, мъжът шофирал лек автомобил "УАЗ 469" с алкохол с концентрация 1.86 промила, установено с техническо средство. Водачът е отказал кръвна проба.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини