6 °C

Организират протест в Димитровград в подкрепа на българската природа

Гражданското движение „Чиста България 681“ организира протест в центъра на бригадирския град срещу застрояването на черноморския плаж Алепу, популиризират организаторите в социалните мрежи.

Протестът е планиран за 10 юли /петък/ от 18 часа пред сградата на общината в Димитровград, който ще се преобразува в шествие по централната алея на бригадирския град.

Това е вторият организиран протест под този наслов, като първият се проведе миналия петък /3 юли/, отново в центъра на града.

Призивът на инициаторите е - Нека покажем, че ни е грижа за природата ни! На протест, българи!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Да
  Дамян
  3 0
  20:47, 10 юли 2020
  Под носовете им е фрапиращ пример на замърсяване на въздуха в града ни - трошачката на " Каолин" , която пудри улиците и домовете ни, те се закахърили за Алепу. Накъдето ги лашнат, натам тръгват.
 • 2
  Дг
  Дгф
  2 -3
  02:04, 11 юли 2020
  Платени боклуци! Нямат души. Долу президента!
 • 3
  Ка
  Какво
  2 0
  07:46, 11 юли 2020
  Какво ти гражданско движение, та те не се грижат за себе си, тръгнали да оправят чак сега бетонизирането, изсичането и мръсотията. Нима чак сега прогледнаха, когато връщане назад няма. Корупцията в държавата е навсякъде. Феодалните владения започват от всяко кметство, община, болници и обхваща министерства, народно събрание, министерски съвет, прокуратура,съд...всичко. Има изградена цялостна мафиотска държава с необходимите им силови структори. За да е стигне до природата, трябва да се устрои държавата така,че да не допуска всички тези ненормални явления. Нима само "Каолин" замърсява природата. Та всички разрешение не се издават от общината. Нима порочния кръг кмет, главен архитект, председател на комисията по строителство в общ. съвет не са в комбина. Всичко делят на наши и чужди. Чуждите не се допускат, а за нашите всичко е позволено с процента за партията,за кмета, за главния архитект и така нататък по веригата. Това е великата система на герб. Време това движение да се обедини със всички от другите протестиращи и трябва едновременно да се протестира, а така едно по едно бухалките ще се разпрвят ефективно и то със измислени законови средства които се коват в народното събрание, общинските съвети, прокуратура и съд.Та вижте само болницата ни в какво окаяно състояние е, а те са загрижили за совид 19. Населението е болно. Демографската криза е налице. Доходите са ниски. Отгоре на това да ти казват, че всичко е нормално. Това е гавра със живота на хората. Съсипаха държавата. Нима има читав, морален човек от редиците на мин. съвет. Слави Трифонов ги описа хубаво един по един. Нима областните управители, кметове на общини са читави и морални хора. Нима общ. кмет не започна работата си с лъжа, с купена диплома и излъга хората в държавата. Каква вяра да имаш на такъв човек. От там трябва да се тръгне. Тотална смяна на всички постове в държавата.

Хороскоп за 25.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Професионалните си проблеми няма да успеете да решите в рамките на деня. Мислите повече за човек, с когото скоро сте се срещнали, но е добре да бъдете по-сдържани. Възможно е прекаленото ви внимание към него да ви изиграе лоша шега. Станете по-загрижени към здравето си и не рискувайте излишно.
25 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Въпреки че имате желанието да си починете най-вероятно днес ще бъдете толкова заети, колкото и през седмицата. Има доста неща, които трябва да довършите и едва ли ще сте спокойни, докато не го направите. Работа, свързана с дома ви дава възможност да проявите сръчността и въображението си. Не пропускайте предложение за нещо приятно през деня.
25 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Налага се да се заемете по-активно с деловите си ангажименти. Тръпката от успеха ще ви завладее и вие просто ще бъдете във вихъра си. Вечерта са възможни разочарования от нелоялни познанства. Това са уроци, които вие трябва да приемете. Независимо от наранените ви чувства не губете присъствие на духа.
25 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Съумейте да съчетаете действията си с тези на партньорите ви и ще успеете да осъществите намеренията си. Работата ще ви носи удовлетворение и придобивки. Решителните ви действия, говорещи за увереност и знания ще ви отворят врати. Връзката със семейството ви е силна и това допълнително ви мотивира.
25 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Събитията на деня ще са във ваша полза. Освободете се от мнителността си и запазете самообладание при взимането на важни решения. Интелектуалните ви дадености и постижения ви дават основателно самочувствие. Натоварването ви прави малко нервни, но умеете да отсявате важните моменти.
25 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ви предлага прекрасни възможности, от които непременно трябва да се възползвате. Мислейки за лични проблеми може да пропуснете шанс, който очаквате отдавна. Вярвайте в себе си и късметът сам ще ви намери.
25 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте склонни да рискувате и да действате без предварително да съгласувате постъпките си с хората, с които работите. Направете го, ако мислите, че това е най - разумният вариант. Имате пълна подкрепа от страна на вашия интимен партньор. На някои от вас предстои скорошно пътуване, свързано с работата ви.
25 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За повечето от вас денят ще бъде интересен. Други ще допринесат за доброто ви настроение, за което ще им бъдете благодарни. Работата няма да ви създава проблеми, правите нещата с желание, и това ви носи активи. Обърнете внимание на духовните си потребности. Посетете място, за което чувате добри отзиви.
25 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Податливи сте на внушения, приемайки ги като добронамерени, но скоро може да се убедите в противното. Във ваш интерес е днес да се дистанцирате от хора, които ви пречат да работите според собствените си разбирания. Предстоящо пътуване или друг ангажимент изискват подготовка, за да си спестите неудобства.
25 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Опитвате различни способи да се справите с важни за вас въпроси днес. Ще ви се наложи да изчакате благоприятен момент за действие, тъй като в момента едва ли е подходящо да правите промени. Разчитайте на подкрепата на свой близък, който в решителен момент ще ви се притече на помощ. За предпочитане е да избягвате всякакви конфликтни ситуации днес.
25 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не допускайте инерцията да ви води и да се превърне в двигател на ежедневието ви. Чувствате се безсилни, но ако успеете да се освободите от множеството условности, на които робувате, ще излезете от праволинейността. Опитайте се да разнообразите емоционалния си живот.
25 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Много динамичен и интересен ден ви предстои Риби. Срещите с различни хора ви обогатяват и ви мотивират за работа. Не е изключено днес да получите добра новина, свързана с вашия бизнес. Помислете за физическата си форма.
25 фев 2021
Последни новини