12 °C

Организират протест в Димитровград в подкрепа на българската природа

Гражданското движение „Чиста България 681“ организира протест в центъра на бригадирския град срещу застрояването на черноморския плаж Алепу, популиризират организаторите в социалните мрежи.

Протестът е планиран за 10 юли /петък/ от 18 часа пред сградата на общината в Димитровград, който ще се преобразува в шествие по централната алея на бригадирския град.

Това е вторият организиран протест под този наслов, като първият се проведе миналия петък /3 юли/, отново в центъра на града.

Призивът на инициаторите е - Нека покажем, че ни е грижа за природата ни! На протест, българи!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Да
  Дамян
  3 0
  20:47, 10 юли 2020
  Под носовете им е фрапиращ пример на замърсяване на въздуха в града ни - трошачката на " Каолин" , която пудри улиците и домовете ни, те се закахърили за Алепу. Накъдето ги лашнат, натам тръгват.
 • 2
  Дг
  Дгф
  2 -3
  02:04, 11 юли 2020
  Платени боклуци! Нямат души. Долу президента!
 • 3
  Ка
  Какво
  2 0
  07:46, 11 юли 2020
  Какво ти гражданско движение, та те не се грижат за себе си, тръгнали да оправят чак сега бетонизирането, изсичането и мръсотията. Нима чак сега прогледнаха, когато връщане назад няма. Корупцията в държавата е навсякъде. Феодалните владения започват от всяко кметство, община, болници и обхваща министерства, народно събрание, министерски съвет, прокуратура,съд...всичко. Има изградена цялостна мафиотска държава с необходимите им силови структори. За да е стигне до природата, трябва да се устрои държавата така,че да не допуска всички тези ненормални явления. Нима само "Каолин" замърсява природата. Та всички разрешение не се издават от общината. Нима порочния кръг кмет, главен архитект, председател на комисията по строителство в общ. съвет не са в комбина. Всичко делят на наши и чужди. Чуждите не се допускат, а за нашите всичко е позволено с процента за партията,за кмета, за главния архитект и така нататък по веригата. Това е великата система на герб. Време това движение да се обедини със всички от другите протестиращи и трябва едновременно да се протестира, а така едно по едно бухалките ще се разпрвят ефективно и то със измислени законови средства които се коват в народното събрание, общинските съвети, прокуратура и съд.Та вижте само болницата ни в какво окаяно състояние е, а те са загрижили за совид 19. Населението е болно. Демографската криза е налице. Доходите са ниски. Отгоре на това да ти казват, че всичко е нормално. Това е гавра със живота на хората. Съсипаха държавата. Нима има читав, морален човек от редиците на мин. съвет. Слави Трифонов ги описа хубаво един по един. Нима областните управители, кметове на общини са читави и морални хора. Нима общ. кмет не започна работата си с лъжа, с купена диплома и излъга хората в държавата. Каква вяра да имаш на такъв човек. От там трябва да се тръгне. Тотална смяна на всички постове в държавата.

Хороскоп за 24.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Погрижете се за здравето си и добрата си физическа форма. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете по-отговорни към себе си. Подбирайте храната си и се движете повече. Съберете силите си за начинание, изискващо много енергия. В личните си взаимоотношения е добре да бъдете по-открити.
24 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С прагматичното си мислене ще се предпазите от разочарования. Следвайте набелязаната си програма и ще избегнете затрудненията, както и се окажете на подходящото място. Срещите ви ще минават гладко и в конструктивен план ще подреждате детайлите по предстоящ проект. Много хора имат се нуждаят от вас, бъдете благосклонни към желанията им.
24 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Финансови придобивки ще направят деня ви особено щастлив. Проявената ви находчивост и съпричастност към проблемите на други хора ще бъде възнаградена. Пред вас се откриват нови хоризонти, не ги затваряйте с прибързани реакции и гняв от чужди ходове. Погрижете се и за здравето си, не експериментирайте с него.
24 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Динамичен ден и промяна на плановете ви. Нововъведение на работното място ще ви съсредоточи към служебните задачи. Ако ви владеят романтични мисли ще трябва да ги отложите до почивните дни. Тогава ще може да си позволите разпускане и повече волности. Няма как, ще трябва да потърпите.
24 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете ангажирани в много посоки. Независимо с какво се захващате бъдете търпеливи към другите и избягвайте конфликтите. Това ще ви спести време и доста главоболия. Постигате добри резултати в нещо, което сте си поставили като цел. Децата ще ви донесат радостни вълнения със своите изяви.
24 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Делата ви ще се развиват и без да изпадате в крайности. Достатъчно е да сте трезво мислещи и добри. Ако пък решите да бъдете наблюдатели няма да сгрешите. Каквото има да се случи, ще стане. Прекалено изнервени сте, намерете време за почивка. Нужно ви е да преосмислите някои свои възгледи и решения.
24 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се справите със задача, работата по която изисква допълнителна информация. В състояние сте да се мобилизирате и да доведете нещата до добър край, включвайки участието и на други хора. Дайте си почивка вечерта, има какво да ви зарадва, стига да не предпочетете тишината.
24 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще се отнесете достатъчно сериозно към чужд проблем, използвайки рутината и опита, които имате. Помагайки, на практика облекчавате собственото си положение. Безработните ще открият нови идеи, част от които ще побързат да приложат на дело. Постепенно отпада зависимостта ви от други хора.
24 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
24 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Влагайки желание и енергия във всичко, с което се занимавате, ще постигате очакванията си. Домашните ремонти могат да се разраснат, но винаги е така - започваш едно, а излизат още.
24 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще наложите ред и дисциплина по отношение на работата си, особено, ако тя включва участието и на други хора. Тези ви действия няма да се приемат с възторг, но и няма да срещнете спънки. Очертават се финансови придобивки, а други, които търсят работа, ще намерят своето място. Прогнозите ви ще се сбъднат и ще повишите авторитета си, което ви задължава.
24 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Професионални интереси ще ви подтикнат да търсите съдействие от представители с ясни позиции и изразено присъствие в съответната сфера. Организирани и делови, ще пристъпите към адекватни и последователни действия. И ще постигнете своето, така, както сте го правили и до сега.
24 ное 2020
Последни новини