31 °C

Организират протест в Димитровград в подкрепа на българската природа

Гражданското движение „Чиста България 681“ организира протест в центъра на бригадирския град срещу застрояването на черноморския плаж Алепу, популиризират организаторите в социалните мрежи.

Протестът е планиран за 10 юли /петък/ от 18 часа пред сградата на общината в Димитровград, който ще се преобразува в шествие по централната алея на бригадирския град.

Това е вторият организиран протест под този наслов, като първият се проведе миналия петък /3 юли/, отново в центъра на града.

Призивът на инициаторите е - Нека покажем, че ни е грижа за природата ни! На протест, българи!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Да
  Дамян
  3 0
  20:47, 10 юли 2020
  Под носовете им е фрапиращ пример на замърсяване на въздуха в града ни - трошачката на " Каолин" , която пудри улиците и домовете ни, те се закахърили за Алепу. Накъдето ги лашнат, натам тръгват.
 • 2
  Дг
  Дгф
  2 -3
  02:04, 11 юли 2020
  Платени боклуци! Нямат души. Долу президента!
 • 3
  Ка
  Какво
  2 0
  07:46, 11 юли 2020
  Какво ти гражданско движение, та те не се грижат за себе си, тръгнали да оправят чак сега бетонизирането, изсичането и мръсотията. Нима чак сега прогледнаха, когато връщане назад няма. Корупцията в държавата е навсякъде. Феодалните владения започват от всяко кметство, община, болници и обхваща министерства, народно събрание, министерски съвет, прокуратура,съд...всичко. Има изградена цялостна мафиотска държава с необходимите им силови структори. За да е стигне до природата, трябва да се устрои държавата така,че да не допуска всички тези ненормални явления. Нима само "Каолин" замърсява природата. Та всички разрешение не се издават от общината. Нима порочния кръг кмет, главен архитект, председател на комисията по строителство в общ. съвет не са в комбина. Всичко делят на наши и чужди. Чуждите не се допускат, а за нашите всичко е позволено с процента за партията,за кмета, за главния архитект и така нататък по веригата. Това е великата система на герб. Време това движение да се обедини със всички от другите протестиращи и трябва едновременно да се протестира, а така едно по едно бухалките ще се разпрвят ефективно и то със измислени законови средства които се коват в народното събрание, общинските съвети, прокуратура и съд.Та вижте само болницата ни в какво окаяно състояние е, а те са загрижили за совид 19. Населението е болно. Демографската криза е налице. Доходите са ниски. Отгоре на това да ти казват, че всичко е нормално. Това е гавра със живота на хората. Съсипаха държавата. Нима има читав, морален човек от редиците на мин. съвет. Слави Трифонов ги описа хубаво един по един. Нима областните управители, кметове на общини са читави и морални хора. Нима общ. кмет не започна работата си с лъжа, с купена диплома и излъга хората в държавата. Каква вяра да имаш на такъв човек. От там трябва да се тръгне. Тотална смяна на всички постове в държавата.

Хороскоп за 05.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Направете деня си приятен, като избягвате спорове и се въздържате от забележки. Открийте романтиката в живота си и й се насладете, каквито и въпроси да ви тревожат, ще отстъпят място на по-приятните изживявания. Предстоят ви придобивки, които ще променят бита ви.
05 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се дразнете на онези, които не мислят като вас и с действията си внасят безпокойство в делника ви. Бъдете премерени в изказванията, сложете ред около себе си и ще си върнете настроението. Съмненията по отношение на конкретен проект или човек ще отстъпят място на осъзната позиция.
05 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
В съчетание на полезното с приятното, ще изживеете деня си ползотворно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за общата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване. Добри новини.
05 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес няма да се чувствате напрегнати, завладява ви спокойствие и оптимизъм. Действайте целенасочено, не толкова интуитивно, колкото разумно и последователно. Можете да се надявате на успех сред противоположния пол.
05 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Няма да ви липсват съмнения към нещата, с които трябва да се занимавате. Съветваме ви да ги потиснете. Водете се от приоритетите си за деня. Така ще успеете да свършите всичко и да останете доволни от себе си. Настроението ви ще се повиши от добра новина, свързана с бизнес, семейство, пътуване.
05 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще е особено успешен за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творчество. Имате изострена визия за действителността, която претворявате доста сполучливо. Не позволявайте самовглъбеността ви да ви изолира прекалено много.
05 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Очакват ви вълнуващи изживявания. Постигате с лекота целите си и се заемате с нови дела, които не са били планирани за този момент. Настроението ви е чудесно и с него ще сте отмора за всички около вас. Откривате възможност, която не сте забелязвали досега, и на която ще се посветите за в бъдеще.
05 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Каквото и да ви притеснява, не изпадайте в униние. Изход се намира, стига да има желание. Не се задълбочавайте върху неща, които не са толкова значими и ще се забравят бързо. Очакват ви професионални и лични изяви, запазете енергията си и работете върху проектите си.
05 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Някои от вас усилено работят по определена идея, в която виждат голямо бъдеще. Наистина вие се отличавате с оригинална мисъл, но и с ентусиазма да осъществявате идеите си, което всъщност е голямото ви предимство. Получавате покана за грандиозно мероприятие, едва ли ще загубите ако го посетите. Възможно е да срещнете човека, който отдавна сте търсили.
05 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Работата ви днес може да бъде натоварена. Очакват ви много задачи, на които трябва да обърнете внимание. Бъдете концентрирани и съумявайте да реагирате на време. За предпочитане е да действате самостоятелно. Така ще успеете да свършите всичко, което сте планирали.
05 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Доброто ви настроение и желание за общуване ще улесни познанствата, някои от които ще ги имате за дълго. Ролята ви на помирители е вашата мисия за момента и я следвате добре. Приятни изненади ще повишат настроението и ще ви карат да търсите нови предизвикателства, но не избързвайте с плановете си.
05 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Повече успехи ще имате, ако пристъпите към задачите си грижливо и отговорно подредите програмата си за днес. Други ще пристъпят към поредните изпитания, свързани най-вече с професионалната им реализация. Ще избегнете грешките, ако по-малко се доверявате и следвате собствената си логика.
05 авг 2020
Последни новини