Виртуозен спектакъл с участието на Destiny Quartet и Галаксико за празника на Димитровград

Скромно, но със стил и елегантност Димитровград  ще отбележи своя празник тази година, информират от местната администрация.

Програмата на 2-ри септември предвижда представяне на уникалния календар на общината за 2020/2021. Календарът е различен с това, че отброява месеците от септември до септември. Сам по себе си календарът има висока художествена стойност, с подбрани произведения от фонда на ХГ „Петко Чурчулиев“.  Събитието ще се състои от 12: 00ч. в лятната градина на Историческия музей. В 19: 00ч. ще започне тържествено заседание на Общинския съвет в зала „Гросето“.

По случай 73-тата годишнина на Димитровград, специално за празника ще бъде представен виртуозен спектакъл с участието на  Destiny Quartet  и танцьорите от Галаксико. Честването ще започне от 20: 00ч. на площад България с тържествено издигане на националното знаме и военна рота.  

Destiny Quartet са четири пленителни дами, които владеят до съвършенство струнните инструменти и създават истинска музикална магия. С богат репертоар от модерни аранжименти на произведения от класически композитори, филмови шедьоври и етномотиви, те носят очарование и абсолютен екстаз на публиката. Квартетът  покорява музикалните сцени у нас и в чужбина, а за първи път ще зарадва и публиката в Димитровград.  Destiny Quartet са в състав Гергана Алексиева (цигулка), Звезделина Халтъкова (цигулка), Мая Михайловска (виолончело) и Лора Петрова (цигулка).

Специално за празника на града ще бъде представен виртуозен спектакъл, който включва музика, танц, визуални ефекти и много настроение. Ще чуете любими класики като El Choclo, Tico Tico, Очи Чёрные, Buba Mara, и много други, в оригинални и завладяващи интерпретации. Подготвили са и много изненади за празника.

Събитието ще се излъчва и онлайн на следния адрес:  https: //www.facebook.com/tvdimitrovgrad

 
 

 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини