Уникалната изложба "Цвят: светлина" представиха в Димитровград

    Уникалната изложба „Цвят: светлина“ бе представена в четвъртък вечерта в лятната градина на Историческия музей в Димитровград.

    На събитието присъстваха заместник-областният управител на Хасково Митко Петров, заместник-кметът на община Димитровград Яшо Минков и ръководителят на школа „Колорид“ към ОНЧ „Заря“ Хасково. 

    Представянето на арт-инсталацията бе съпроводена от Акустично джаз трио - Димитровград, което допълни неповторимата атмосфера със своите изпълнения.

    По време на откриването на експозицията, заместник областният управител благодари на кмета на община Димитровград Иво Димов за оказаното съдействие по реализацията на изложбата. Той припомни, че изложбата е дарена на областния управител на Хасково д-р Стефка Здравкова от децата в школа „Колорит“ при ОНЧ „Заря“ с благотворителна цел. И по нейна инициатива, преди да бъде организиран търг, на който да бъде продадена, тя ще бъде показана в част от общините в областта, като следващата е община Харманли.

    Заместник-кметът Яшо Минков благодари на областния управител д-р Стефка Здравкова за възможността димитровградчани да се насладят на феерията от цветове и светлина. Той допълни, че с удоволствие община Димитровград е оказала съдействие при организацията на това цветно и изпълнено с въображение събитие.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини