12 °C

Мостът над река Марица остава затворен до края на април

Мостът над река "Марица" в Димитровград, свързващ кварталите Марийно, Вулкан, Черноконево и гр. Меричлери с централната част на града, ще остане затворен до края на месец април, информираха от Община Димитровград днес.

Затвориха за движение мост над р. Марица в Димитровград

Удължава се временото обществено ползване на участъка от бул. "Стефан Стамболов" (от кръстовище с ул. „Строителна“ до кръстовище с алея към вход Стадион „Раковски“ до 30 април 2021г.. Препоръчва се пътуващите да използват следните обходни маршрути:

- Движещите се ППС посока към кв. Марийно (гр. Чирпан) се пренасочват по ул. „Панорамен път” (път I-5 /Хасково-Димитровград/) - път III-663 /Димитровград-Чирпан/;

- Движещите се ППС посока към Димитровград се пренасочват по път III-663 /Димитровград-Чирпан/ –  „Панорамен път” (път I-5 /Хасково-Димитровград/);

Какво се случва с ремонтите в Димитровград, подготвя се амбициозна капиталова програма за 2021г.

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Вв
  ВВВ
  15 0
  13:26, 9 фев 2021
  Както всичко в България, му се удължава срока защото няма компетентни лица които да предвидят всичко това!
  А тези които обикаляме всеки ден по 2 пъти, какво да кажем!
  Или просто да ЗАМЪЛЧИМ

  Кога ще стигнем японците,незнам???
  • Ми
   Мим
   0 0
   12:33, 11 фев 2021
   Боже защо ли не сме изненадани. Апри акоо го отворят май ще го разкопаят и такааа ха ха
 • 2
  Км
  Кмете
  15 -4
  18:38, 9 фев 2021
  Кмете, кмете. Нали твоите специалисти приеха работите по възстановяване на моста с времетраене от 4 месеца. Затворихте моста от 29 Октомври 2019 г. ,което значи , че на 1 Март прохода и трафика трябваше да бъде възстановен. Още повече, че големите ви капацитети казаха, че ремонта ще се извърши при ниски води. Нищо не се изпълни, а времетраенето за СМР се удължава за сега с още 2 месеца. Още 2 месеца напразно патъркане на превозните средства на живеещите на левия бряг на р. Марица. "Голям кмет" си няма що. Подай си оставката, поне така правят читавите хора. Видно е как държиш на думите си. Има един палячо в държавата и той ви дава хубав пример как да постъпвате с хората. Мачкане и да си траят. Жив фашизъм!
  • Ба
   Бай Хой(Кой)
   5 -1
   21:56, 10 фев 2021
   Никога повече гроб!!!!
  • Н
   Н
   1 -5
   09:40, 11 фев 2021
   Стани ти кмет, да видим каква ще я свършиш! Виж коментара
  • Ми
   Мим
   0 0
   12:37, 11 фев 2021
   Сега като застуди валежи от сняг и дъжд чакайте го август ха хаа
  • Не
   не мога
   3 0
   19:35, 13 фев 2021
   Не мога да стана кмет защото не мога да лъжа. Не мога да си купя фалшиви дипломи. Това ми е недостатъка. Не мога да фалшифицирам и не мога да си купя изборите. Така, че спи спокойно. Нека всичко си продължава все така спокойно. Нека кошутата връзки с обществеността да си завзема нови имоти, нека корема на гочев става по-голям, нека гаваза си прави каквото поиска, нека стойков си търкаля туловището по диваните и ще чакаме всичко да стане както трябва.
 • 3
  Йо
  йокин
  4 0
  17:19, 10 фев 2021
  Дайте срок,до декември,да не се надяваме,напразно.

Хороскоп за 19.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Няма да ви липсва самочувствие и то ще се отразява на работата ви днес. Затрудненията ще ги преодолявате по-леко и ще продължавате да търсите предизвикателства, достойни за вниманието ви. Нещата ви ще са наред и ще вървите спокойни напред. Интересуваща ви личност ще отговори на вниманието ви и ще узнаете намеренията й.
19 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Без колебание ще пресечете нечии опити да ви отклонят от намеренията ви днес. Вложили сте достатъчно енергия и няма да допуснете работата ви да пропадне. Мотивирани сте да приключите навреме започнатото, още повече, че очакванията ви са големи. В личен план ви очаква събитие с добър изход за вас.
19 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
От днешния ден може да зависи и успеха на по-нататъшната ви работа. Нужен ви е повече реализъм и трезва преценка за нещата. Тогава едва ли ще срещнете трудности при решаването на проблемите. Можете да се доверите на човек от обкръжението си. Това ще ви свали част от напрежението, което ви се събира напоследък.
19 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Съобразявайки се с развитието на събитията и своето място в тях, ще вземате решенията си в движение. Не по-малко внимание ще отделяте и на проблемите на околните. Подкрепата ви ще се цени, получавайки в замяна уважение и подобаващ реванш. Занимаващите се с право, бизнес, енергетика ще имат своите силни изяви.
19 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще запазите отговорното си отношение към преките си задължения, но няма да криете и търсенията си. Внимателно ще проучвате новите възможности и ще пристъпвате към реализацията им с премерен риск. Ще привлечете към себе си нови хора, запознавайки ги с намеренията си и в съдружие с някои от тях ще реализирате плановете си.
19 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Не се отчайвайте ако делата ви не вървят по план. Имате време да осмислите всичко и да прецените местата, където бъркате. Посъветвайте се с вашите близки хора, те могат да ви дадат ценни напътствия и неоценима подкрепа.
19 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Постарайте се днес да не се нагърбите наведнъж с всичко, което трябва да свършите, защото едва ли ще успеете да постигнете плановете си. Действайте постепенно, като споделяте работата си с хората около вас. Ще се учудите на готовността, с която ще се отзоват околните. Бъдете предпазливи в личните ви взаимоотношения, възможни са спорове.
19 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Проявявате настойчивост днес когато ви се налага да се справяте с даден проблем. Откривате най-доброто решение, за което и хората около вас ще ви бъдат благодарни. В личен план на някои от вас предстои взимането на нелеко решение. Вслушайте се в съветите на околните, но не допускайте те да ви влияят твърде много когато става дума за вашия личен живот.
19 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С много от действията си ще благоприятствате финансовото си, психическо и духовно равновесие. Прагматичните Стрелци ще помислят и за подходящи инвестиции, но се пазете от авантюри. Служебно пътуване ще ви обогати с нови впечатления и ще повиши възможностите пред вас за професионално развитие.
19 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Успявате без проблеми да се справите с голяма част от задачите, които сте планирали. Малко неща ще са в състояние да ви попречат да направите онова, което сте решили. Такива днес едва ли ще срещнете. В личен план се надявате на повече, отколкото реално в момента можете да получите.
19 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Време е да се действа, ако се оставите в плен на колебанията, ще се изгубите. Ще ви се даде избор, от вас зависи да го направите най-добрия. Ще спечелите нечие доверие и ще убедите някого в предимствата на доводите си. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
19 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Финансовите притеснения, които присъстваха в живота ви са на път да отшумят. Материални придобивки, погасяване на задължения и други. Изразен късмет и любовни сполуки. Постиженията в професионалната сфера също ще ви носят удовлетворение. Предстоящо пътуване ще ви постави в трескава подготовка.
19 май 2021
Последни новини