Сватба в снега пред металното сърце в деня на влюбените

    Днес най-младото семейство в община Димитровград сключи граждански брак пред единственото по рода си в страната огромно метално Сърце и Романтична пейка на входа на парк "Марица", докато валеше сняг.

    На връх днешният празник на влюбените и виното, 27-годишната Ивелина Методиева от Монтана и 34-годишният Данаил Радев от димитровградското село Добрич се врекоха в любов и вярност пред секретаря на общината Венета Стоименова и председателя на Общински съвет Димитровград Гергана Кръстева. 

    Церемонията бе изнесена на открито, пред най-романтичното място в община Димитровград, където в тесен семеен кръг и приятели двамата влюбени си казаха "ДА". Специален поздрав към младоженците с бутилка вино и впечатляващо сладко сърце от халва, изработено от местна фирма, поднесе председателят на Общински съвет Димитровград Гергана Кръстева. От свое име и от името на кмета на общината Иво Димов, тя се обърна към новобрачната двойка с думите: "За разлика от днешният мразовит ден, нека всички дни в съвместният ви семеен живот да бъдат топли".  

    Младата двойка Данаил и Ивелина Радеви са заедно от 6 години и са избрали днешния ден за да узаконят връзката си в Димитровград. Влюбените са се запознали по време студентството си. Младото семейство приемат за добра поличба днешния пухкав сняг и заявиха, че днешния ден е прекрасен за сватби, пожелаха на всички празнуващи да са здрави и влюбени.

    Огромното метално Сърце бе поставено на връх празника на влюбените през 2014г. по искане на младите хора от Общинския ученически парламент. От тогава то се изпълва с катинарчета за романтични обещания в знак на вярност и отдаденост на влюбените. Сърцето е с размери 2.30 на 1.20 и е уютно разположено на входа на парка. Непосредствено до него е разположена и друга атрактивна забележителност в града - Романтичната пейка. Изящната пейка е декорирана с елегантни орнаменти, чадър и допълваща композицията лампа, която подчертава романтиката на мястото.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Гг
      гг
      5 -4
      21:16, 14 фев 2021
      Голям будала този, бог му дава знак с лошо време че не му е работа да се жени.
    Последни новини