5 °C

Сватба в снега пред металното сърце в деня на влюбените

  Днес най-младото семейство в община Димитровград сключи граждански брак пред единственото по рода си в страната огромно метално Сърце и Романтична пейка на входа на парк "Марица", докато валеше сняг.

  На връх днешният празник на влюбените и виното, 27-годишната Ивелина Методиева от Монтана и 34-годишният Данаил Радев от димитровградското село Добрич се врекоха в любов и вярност пред секретаря на общината Венета Стоименова и председателя на Общински съвет Димитровград Гергана Кръстева. 

  Церемонията бе изнесена на открито, пред най-романтичното място в община Димитровград, където в тесен семеен кръг и приятели двамата влюбени си казаха "ДА". Специален поздрав към младоженците с бутилка вино и впечатляващо сладко сърце от халва, изработено от местна фирма, поднесе председателят на Общински съвет Димитровград Гергана Кръстева. От свое име и от името на кмета на общината Иво Димов, тя се обърна към новобрачната двойка с думите: "За разлика от днешният мразовит ден, нека всички дни в съвместният ви семеен живот да бъдат топли".  

  Младата двойка Данаил и Ивелина Радеви са заедно от 6 години и са избрали днешния ден за да узаконят връзката си в Димитровград. Влюбените са се запознали по време студентството си. Младото семейство приемат за добра поличба днешния пухкав сняг и заявиха, че днешния ден е прекрасен за сватби, пожелаха на всички празнуващи да са здрави и влюбени.

  Огромното метално Сърце бе поставено на връх празника на влюбените през 2014г. по искане на младите хора от Общинския ученически парламент. От тогава то се изпълва с катинарчета за романтични обещания в знак на вярност и отдаденост на влюбените. Сърцето е с размери 2.30 на 1.20 и е уютно разположено на входа на парка. Непосредствено до него е разположена и друга атрактивна забележителност в града - Романтичната пейка. Изящната пейка е декорирана с елегантни орнаменти, чадър и допълваща композицията лампа, която подчертава романтиката на мястото.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Гг
   гг
   5 -4
   21:16, 14 фев 2021
   Голям будала този, бог му дава знак с лошо време че не му е работа да се жени.

  Хороскоп за 05.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се погрижите за делата си, така, че да не изоставате в новостите. Благодарение на разумните си действия ще се ползвате от благоприятна ситуация и с възможност да избирате. Очакванията ви ще са основателни и резултатите няма да закъснеят. Бъдете умерени във всичко.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Правилно насочени, финансите ви ще се увеличат и без да търсите помощта на хората от властта. Разчитайте повече на себе си и по-малко на онези, които ви обещават бързи сделки. Има опасност от измами от недобре настроени към вас. В компанията на любимите си същества ще прекарате една чудесна вечер.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отстрани делата ви изглеждат малко рисковани, но вие сте разумни и няма да се подведете на емоциите си. Напредък ще отбележите в делови преговори и бизнес-начинания. Не поставяйте интимните си отношения с партньора на втори план, много скоро може да съжалявате за това. Предизвикателства за творците.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Очакват ви големи успехи през този ден. Успявате да внесете организация навсякъде около себе си днес, дори това да не се хареса на някои хора. Действате независимо и твърдо преследвате целите си. Възможно е да ви се наложи да пристъпите към крачка, която ще изисква пълната ви концентрация през следващите дни. Не се отказвайте от намеренията си.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Златната среда днес е верния път във всичко, което имате намерение да правите. Потиснете желанието си да давате оценка на хората в обкръжението си, може да подцените някого, от когото ще зависите в бъдеще. Стремежът ви към успех на всяка цена няма да ви донесе очакваното. Делата ви на работното място ще се развиват според вложената в тях енергия, което значи без особени затруднения.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Този ден ще ви предостави шанса да тръгнете по нов път, който отдавна очаквате. Част от амбициите ви ще се увенчаят с успех още днес, когато ще имате възможност да постигнете значителен напредък в професионален план. Хората, с които работите ще останат доволни от начина, по който се справяте с работата си. В личен план се радвате на разбирателство.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Самочувствието ви днес е особено и високо и това е напълно закономерно с оглед на успехите ви през деня. Постигате напредък в области, които досега сте срещали сериозни трудности. Не се предоверявайте на познати. Споделеното от вас в непринуден разговор, може да бъде използвано за да ви злепоставят. Преодолявате здравословен проблем.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С идеите и поведението си успявате да впечатлите важен за деловите ви начинания човек. Най-вероятно ще успеете да получите искан от вас кредит или някакъв вид материална подкрепа и ще преминете към осъществяване на замисленото. Бъдете по-гъвкави в личните си взаимоотношения и оставяйте повече пространство на човека срещу вас. Ако проявите разбиране ще постигнете много повече.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Чудесна седмица за всички представители на вашата зодия. Независимо дали посвещавате времето си на делова активност или просто безделничите очакват ви много приятни дни. Не се тормозете просто се наслаждавайте на късмета си и хубавото време.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С интерес ще се отнесете към задача, чиито финансов еквивалент ви прави по - напористи в изпълнението й. Откритостта в поведението ви прави възможно постигането и на други ангажименти. Това може и да не се хареса на някои, но вие ще се почувствате удовлетворени и с амбицията да продължите.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако не въздържате емоциите си днес, рискувате целият ден да се изнерви и да не успеете да свършите почти нищо съществено. Въпреки трудностите, които се изпречват на пътя ви, имате възможност да подобрите положението си с повече търпение и добре премислени маневри. Вечерта ликвидирайте излишното напрежение в приятелска компания.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Предстои ви много работа, но не разчитайте тя да е непременно свързана със значителни финансови постъпления. Поводът за празнуване ще дойде от другаде. Работете целеустремено, защото скоро ще имате повод за радост. Очакват ви хармонични отношения в семейството.
  05 мар 2021
  Последни новини