Кои димитровградчани ще се борят за депутатски места?

Част от водачите на листи за Парламентарните избори в политическите формации са ясни. Известните до момента димитровградчани, които влизат в борбата за депутатския стол са:

В листата на ГЕРБ влизат председателят на местния парламент в Димитровград - Гергана Кръстева и Стефан Димитров - прокурист на Неохим АД. Мястото на Кръстева е отредено от гражданската квота на партията, а Стефан Димитров е предложен да заема 6-то място, отредено за коалиционния партньор на ГЕРБ - СДС.

На трета позиция в листата на БСП е досегашния депутат от Димитровград Виолета Желева, на 13-то място е Иван Ганев – инженер-химик.

Димитровградчанката Катя Панева води „Демократична България” в 29-ти многомандатен избирателен район. В листата фигурира и името на адвокат Тодор Ташев, бивш председател на СДС в Димитровград. Листата ще бъде официално регистрирана утре, съобщиха от партията.

Димитровградчанинът Данаил Вълков е четвърти в листата на „Има такъв народ“. Партията на Слави Трифонов регистрира листата си за Хасково вчера.

До дни ще бъдат регистрирани листите на всички политически формации.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    ВД
    В Димитровград
    9 0
    18:37, 1 мар 2021
    В Димитровград ще си имаме и крадлива шайкаджийка!
  • 2
    Вс
    Всички
    6 -1
    06:42, 2 мар 2021
    Всички са от шайката на статуквото и трябва да бъдат изметени на 4 Април. Посредственост и само уреждане на свои хора. Ванчо Ганев много бързо забрави десетките хора оставени без трудов стаж от цеха в Черногорово. Уреди жена си в "Гори и земеделие", а сина си на синекурна работа в Язаки. А тази председателката, смени няколко партии. Оправи ни при Симеончо, при партията на жените, сега заседна при крадливите и лъжливите. Само келепир. Чудно нещо, хора учили за да сполучат, но не са прогледнали. Очите им само в чекмеджетата. Не си вадят и поука. Неграмотници.
  • 3
    Фе
    фен
    0 0
    18:05, 11 мар 2021
    Вий редакторите,от столицата,ли сте,че не знаете,местния диалект?
Последни новини