Започват консултациите за определяне състава на СИК в Димитровград

Консултации с политическите партии за определяне на състава на СИК на територията на община Димитровград за парламентарните избори на 11 юли  2021 година свиква  кметът Иво Димов, информират от местната администрация.

Срещата ще се проведе на 02.06.2021г. /сряда/ от 16,00ч. в сградата на общинска администрация Димитровград, бул.”Г.С.Раковски” № 15, Конферентна зала, етаж ІІ.

Съгласно чл.91 от Изборния кодекс поканата е отправена към ръководствата на парламентарно представените партии и коалиции в 45-то Народно събрание  ПП „ГЕРБ”, ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“Коалиция „БСП за България”, ПП „ДПС”, КП Демократична България - ОБЕДИНЕНИЕ" и КОАЛИЦИЯ „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“ , във връзка с провеждане на консултации за определяне на съставите на СИК на територията на община Димитровград. В консултациите могат да участват и други партии и коалиции, които не са парламентарно представени. При провеждане на консултациите, трябва да бъдат представени описаните в Решение № 124-НС/26.05.2021г. на ЦИК необходими документи.

На официалния сайт на Община Димитровград -  www.dimitrovgrad.bg е създадена секция ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021, където се помества актуална информация по организационно-техническата подготовка на предстоящите избори.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини