Търсят управител на Центъра за временно настаняване в Димитровград

Община Димитровград обявява прием на документи за заемане на длъжността Управител на социална услуга в общността в Център за временно настаняване – Димитровград на пълно работно време - 8 часа.

Описание на работата:

Планира, организира, координира, контролира и отговаря за цялостната дейност на на Център за временно настаняване – Димитровград.

Представлява Центъра пред органи, организации и физически лица в съответствие с предоставените му правомощия.

Осъществява системен контрол за спазването на Правилника за вътрешния ред и трудовата дисциплина.

Ръководи и контролира работата на екипа на Центъра.

Изготвя график за работа на екипа, според индивидуалните планове на потребителите.

Отговаря за качеството на предоставяните социални услуги в Центъра.

Организира и провежда работни срещи на екипа на Центъра.

Отговаря за правилното водене и съхраняване на документацията на Центъра.

Грижи се за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.

Място на работа - Център за временно настаняване – Димитровград.

Минимални изисквания за заемане на длъжността:

Минимална степен за завършено образование – висше, степен „бакалавър”;

Област на висше образование – Социални, хуманитарни, стопански и правни науки;

Професионално направление - „Социални дейности”, „Социална педагогика”, „Социална психология”, „Психология”, „Икономика”, „Право”;

Професионален опит – минимум 2 години професионален опит в сферата на предоставяне на социални услуги;

Допълнителни изисквания:

Компетентности - да познава нормативната уредба, специфична за работата в предоставянето на социални услуги: Закона за социалните услуги, Правилника за прилагане на закона за социалните услуги, нормативни документи - национални, европейски и общински, регламентиращи предоставяне на грижи/социални услуги за пълнолетни лица и хора с увреждания на, касаещи работата на Центъра;

отлична компютърна грамотност - MS Office, Internet;

организаторски умения, способност за планиране и организиране на дейността, умения за самостоятелна работа и работа в екип, аналитични умения, комуникативност и способност за адекватно и бързо решаване на проблеми.

Образци на заявления за кандидатстване могат да се получат в общинска администрация, Център  за информация и услуги на граждани, гише № 1 „Деловодство” или да се изтеглят от сайта на Община Димитровград, раздел „Кариери”, Обявления за конкурси.

Срок и място на подаване на документите:

Кандидатите подават Заявление до Кмета на Община Димитровград, заедно с документите изисквани съгласно обявата за длъжността. Документите се подават лично или чрез пълномощник, или по куриер (валидна е датата на получаване) в Общинска администрация, гр. Димитровград 6400, бул. “Г.С.Раковски” № 15, партерен етаж, Център  за информация и услуги на граждани, гише № 1 „Деловодство” в запечатан, непрозрачен плик всеки работен ден от 8.30 часа до 17.00 часа.

Краен срок за подаване на документите: 12:00 часа на 29.06.2021г.

Начин на провеждане на подбора:

Всяко постъпило заявление за участие в подбора в рамките на обявения срок се разглежда от комисия, определена със заповед на кмета на община Димитровград.

Подборът протича в два етапа:

Първи етап – оценка на подадените документи - проверка за пълнота и съответствие на представените от кандидатите документи с обявените изисквания за заемане на длъжността.

До по-нататъшно участие в процедурата за подбор не се допускат лица, които не сa представили всички необходими документи в срок или представените документи не удостоверяват изпълнението на изискванията.

Втори етап – провеждане на интервю с допуснатите кандидати.

Провеждането на интервюто се организира от председателя на комисията, под формата на събеседване. Задават се едни и същи въпроси на всички кандидати, като се избягва дискриминацията и търсенето на информация, която няма нищо общо с изискванията на длъжността. След провеждането на интервюто, комисията изготвя протокол. На база получените резултати се изготвя списък на кандидатите в низходящ ред.

Кметът на община Димитровград сключва срочен трудов договор с кандидата, получил най-голям брой точки, на основание Кодекса на труда, за срока на проекта.

Списъците на допуснатите и недопуснатите до интервю кандидати, както и датата, часът и мястото на провеждане на интервюто се обявяват на интернет страницата на Община Димитровград и на информационното табло на служебния вход на сградата на Община Димитровград.

За информация: тел. 0391 68 273, Диана Дончева – Директор на Дирекция ЕНППХД

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини