Промени в програмата за Празника на Димитровград поради покачващата се заболяемост

Община Димитровград редуцира програмата за Празника на града поради покачващата се заболяемост, информират от местната администрация.

Два от концертите на голямата сцена на площад "България" няма да се състоят. Това са концертът на Тони Стораро, който бе обявен за 30 август и концертът на Ансамбъл "Родопа", който бе планиран за 1 септември.

Остава Празничният концерт навръх 74-тата годишнина на града, с участието на легендарните D2 и Стенли. Концертът на местните таланти от ОЦТИ "Галаксико" с участието на прима-балерината и премиер-солиста на Софийската опера и балет Марта Петкова и Никола Хаджитанев ще се проведе на 1 септември. Така на сцената на площад "България" ще има не четири, а два концерта - на 1 и 2 септември.

Освен промените в програмата с редуцирането на два от най-големите концерти, тази година няма да се състои и ежегодният коктейл за Празника на града, на който традиционно се канят всички институции, представители на бизнеса, неправителствения сектор и кметове на съседни общини.

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Фе
    фен
    3 -1
    15:37, 24 авг 2021
    А мото шоуто,на рокерите,или те си плащат,където трябва.
  • 2
    Ит
    итн
    3 -1
    16:27, 24 авг 2021
    Ще има ли рок шоу на басейна или и там ще има заразени ?
Последни новини