Задържаха пиян и дрогиран водач, шофьор без книжка кара с амфетамин

Четирима нарушители на пътя са заловени през уикенда, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Водач употребил алкохол е бил задържан до 24 часа в Районното управление в Хасково. На 9-и в 1:30 часа на улица „Узунджово“, автопатрул от управлението е проверил БМВ, управлявано от 32-годишен. Дрегерът отчел 2,16 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е тестван и с дрегер драгтест за употреба на наркотици, при който скалата е показала употреба на кокаин. Стартирало е бързо производство.

На 10-и в хасковския арест е пренощувал неправоспособен шофьор на Фолксваген. Мъжът на 26 г. е бил проверен от униформените на улица „Акация“. Справка показала, че шофира в срок на административно наказание. Използваното техническо средство показало наличие на амфетамин.

„Компания“ в ареста му е правил и 30-годишен, заловен в Минерални бани да шофира Мерцедес с наличие на амфетамин, метаамфетамин и канабис.

Още един неправоспособен е бил задържан след проверка в село Маслиново. Полицаите са установили, че управляваната от водача на 38 г. кола Мерцедес е с регистрационни табели от друг автомобил. Мярката му на задържане е до 24 часа по заведеното бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ha
    Hah
    2 -2
    14:59, 11 окт 2021
    Кой тоя кокаинов бос с бмв
  • 2
    И
    И
    2 -1
    16:15, 11 окт 2021
    Какво следва сега!
Последни новини