Награждават по график отличените деца от конкурса за рисунка по българска народна приказка

Изображение 1 от 3

    Палитра от мероприятия по случай 1 ноември - ден на народните будители, предвиждат от ОП “Детски и младежки център“. Децата от клуб “Знакът на българина“ оформиха кът за будителите с техни снимки и мисли. На 01.11. в 12.00 часа Общинският ученически парламент ще поднесат цветя на паметниците на будителите в парка пред  ОП “Детски и младежки център“, след това ще раздават на жителите на града подготвени от тях брошури за празника.

    В 14.00 часа ще започне по график награждаването на Общинския конкурс за детска рисунка по българска народна приказка във фоайето на ГБ “Пеньо Пенев“ и Исторически музей, при спазване на всички противоепидемични мерки. Децата ще получат за награди книжки с български народни приказки, купи и медали.

    14.00 часа – 2 категория– деца със СОП – възрастова група 1- 4 клас

    14.30 часа – 2 категория– деца със СОП – възрастова група 5-7 клас

    15.00 часа – 1 категория – възрастова група 5- 7 клас

    15.30 часа – 1 категория – възрастова група 1- 2 клас

    16.00 часа – 1 категория – възрастова група 3- 4 клас

    На награждаването са поканени всички класирани ученици от 1 до 3 място и получилите поощрителни награди. На останалите ученици грамотите за участие ще бъдат изпратени по училищата.

    Изложба с рисунките от конкурса, посветена на 1 ноември – ден на народните будители, е подредена на  постаментите пред сградата на ОП “Детски и младежки център“ и ГБ “Пеньо Пенев“ и може да бъде разгледана от всички жители на града. 

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини