Община Димитровград със собствен информационен канал във Viber

Изображение 1 от 2

    Община Димитровград вече има собствен канал във Viber. В него потребителите ще могат да получават информация за важни събития и новини, свързани с дейностите на общината, обстановката в града и текущите мерки, които засягат гражданите на община Димитровград.

    Този нов и бърз начин ще позволи на присъединилите се към канала във Viber граждани да получават известия своевременно на устройствата си. Всеки може да се включи в групата, може да покани и свои приятели. 

    Всички желаещи да използват услугата могат безплатно да се включат в канала на община Димитровград, като използват този линк. 

    Информационният канал е поредната услуга, която община Димитровград разширява към своите граждани, с цел максималното подобряване на взаимодействието и тяхната информираност.

    Интересното е и това, че общината разработи и собствени стикери с персонализиран уеб дизайн, свързани с ежедневното ни общуване, като позволяват да бъдат споделяни от много хора. Стикерите, освен като инструмент на комуникация, популяризират и знакови места от Димитровград. 

    Община Димитровград планира да използва максимално функциалността на платформата и да разширява възможностите на канала.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      12
      12
      0 0
      09:24, 29 мар 2022
      Пуснете за безплатно сваляне на стикерите.
    Последни новини