Хванаха трима с наркотици. Задържаха пияни, дрогирани и водачи без книжка

Трима души са хванати с наркотици, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Двама са установени с дрога в Харманли на 16-ти. Криминалисти от управлението са проверили в града младежи на 17 и 22 г., в които открили по сгъвка със суха зелена листна маса – марихуана. Образувани са преписки.

Със същата дрога в Димитровград е хванат 29-годишен пътник в автомобил. Автопатрул е спрял за проверка Опел, в който пътувал младият мъж. При вида на полицаите е направен опит от колата да бъде изхвърлена торбичка, чието съдържание се установило по-късно. Иззетата дрога била с тегло 13 грама. Момчето е задържано до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

През изминалите три дни са задържани шестима нарушители на пътя. На 16 септември е заловен 21-годишен да шофира нерегистрирано АТВ по улиците на Хасково. При справка се установило, че водачът е неправоспособен.

Същия ден са заведени още 3 бързи производства. Две от тях са срещу водачи, шофиращи с алкохол. В ареста на Свиленград е задържан 47-годишен с 1,23 промила, а в Хасково е бил водач на 58 г. с 1,26 промила. Третият водач е заловен в Любимец с велосипед, задвижван от двигател с вътрешно горене. Констатирано е, че 27-годишният не притежава шофьорска книжка и шофира в условията на повторност с влязло в сила наказателно постановление.

На следващия ден в Харманли, униформени са проверили БМВ, управлявано от 27-годишно момче от града. Тест с техническо средство установило употреба на канабис.

Последното производство за почивните дни е заведено вчера в Симеоновград. 28-годишен от село Войводово е управлявал Рено с наличие на амфетамин и метамфетамин. Мярката му на задържане е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини