Задържаха трима пияни водачи, трима дрогирани и един без книжка

7 нарушители на пътя са заловени през последните три дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

На 7 октомври 23-годишен водач от село Орешник е заловен в Тополовград да шофира Фолксваген след употреба на метамфетамин.

На следващия ден в Свиленград също е заловен шофьор с дрога. 22-годишен е хванат с Пежото си в града. Тестът е показал наличие на амфетамин и метамфетамин. В него при обиск е намерено и станиолово топче с канабис с тегло 0,8 грама.

В управлението в Хасково на 8 октомври е бил задържан 49-годишен. Проверка с дрегер е показала, че шофира Фолксвагена си с 1,46 промила алкохол.

Двама души са хванати да шофират след употреба на алкохол. В арестите на Димитровград и Харманли са били съответно 33-годишен от село Радиево и 50-годишен от село Горна Митрополия. Дрегерите им отчели 1,87 и 1,73 промила.

В хасковски арест е пренощувал и 20-годишен, управлявал по улиците на областния град Алфа Ромео, под въздействие на канабис, потвърдено с техническо средство.

Полицаи от Симеоновград заловиха водач без книжка. Вчера в 13 часа на улица „Д.Благоев“ в града, униформените извършили проверка на мотоблок с прикачено ремарке, управляван от 35-годишен. При справка се оказало, че возилото не е регистрирано по надлежния ред, а водачът му не притежава шофьорска книжка. Съставен му е акт.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    По
    Полицейски чадър
    8 0
    15:24, 10 окт 2022
    Вече на цялата общественост е ясно как пияните и дрогираните пият и се драгират заедно! Това е дъното за съжаление! Какво ни пишете, че сте ги хванали? Утре ще ги пуснете и пак ще се напият и дрогират! Господ да пази хората от такива!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини