Забранява се движението по част от димитровградски булевард

Димитровградският бул. „Раковски“, в частта му от пресечката с ул. „Иван Вазов“ до кръговото кръстовище при бензиностанция „OMV“, ще бъде затворена за движение за 3 дни. Забраната влиза в сила от понеделник, 24-ти, до сряда 26 октомври, включително. На водачите на пътни-превозни средства се препоръчва използването на обходни маршрути с табели. Ограничаването на движението е поради ремонтни дейности по централния булевард.

Заповедта е издадена от кмета на Общината Иво Димов.

З  А  П  О  В  Е  Д

№ РД-06-1509

Димитровград  21.10.2022 година

         На основание чл. 44 ал. 2 от ЗМСМА и чл.81, ал. 1  от Наредба № 3 / 16.08.2010 год. на МРРБ за временна организация на движението при извършване на строителство и ремонт по пътищата и улиците и във връзка с реализацията на обект: „Рехабилитация на бул. "Г.С.Раковски" в участък от ул. "Гоце Делчев" о.т.887 до о.т. 959 по плана на град Димитровград”.

З А Б Р А Н Я В А М

Временно обществено ползване на:

Затваря се за движение временно цялото пътно платно в участък от бул. "Г.С.Раковски" от о.т.886 до о.т.959 (от кръстовище с ул. „Иван Вазов“ до западен клон на кръгово кръстовище с бул. „Д.Благоев“), като движението се пренасочва по обходни маршрути, както следва:
движещите се автомобили по бул. „Г.С.Раковски“ се насочват към ул. „Иван Вазов“ – ул. „Димчо Дебелянов“ – ул. „Цар Иван Асен II“ – бул. „Д.Благоев“;
движещите се автомобили по кръгово кръстовище при бул. „Д.Благоев“ и бул. „Г.С.Раковски“ се насочват по бул. „Д.Благоев“ - ул. „Цар Иван Асен II” – ул. „Димчо Дебелянов“ – ул. „Иван Вазов“ – бул. „Г.С.Раковски“;
движещите се автомобили по ул. „Ангел Кънчев“ се насочват по ул. „Гоце Делчев“ – ул. „5-ти ноември“ – бул. „Д.Благоев“;
движещите се автомобили по ул. „Гоце Делчев“ се насочват по ул. „Ангел Кънчев“ – ул. „Васил Левски“ – ул. „Захари Зограф“ – ул. „Фредерик Жулио Кюри” – бул. „Г.С.Раковски“;
Временната организация на движението важи за времето от 24.10.2022г. до 26.10.2022 г.

Да се поставят знаци, указващи организацията на движението съгласно проектната документация и Наредба №3/16.08.2010г. на МРРБ.

Да се спази проектната документация по част ВОБД и становището на ОД МВР Сектор „Пътна полиция”, гр.Хасково.
Определям инж. Николай Миндалов – Представител на фирма „СТ КЛИНЪР” ЕООД, гр. Хасково (тел. 0878766646) за отговорно длъжностно лице за временна организация и безопасността на движението при извършване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците.
Контрол по изпълнение на заповедта възлагам на РУП Полиция град Димитровград и Сектор „Пътна полиция” ОДМВР Хасково.
Настоящата заповед да се сведе до знанието на РУП Полиция град Димитровград за сведение и заинтересованите лица за изпълнение.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини