Община Димитровград търси да назначи социален работник

Община Димитровград открива процедура за прием на документи за заемане на длъжността „Социален работник” в Център за настаняване от семеен тип за пълноетни лица с деменция - Димитровград на пълно работно време. Кандидатите трябва да имат завършено висше образование, „бакалавър” в социалните науки, хуманитарни науки с професионално направление - „Социални дейности”, „Социална педагогика” или „Педагогика”. Професионалният опит не е задължителен, но наличието му по специалността ще се счита за предимство. Кандидатите трябва да имат още: Отлични познания на Закона за социалните услуги и Правилника за прилагането му, Наредбата за качеството на социалните услуги, Закона за интеграция на хората с увреждания и Правилника за прилагането му, Закон за защита на личните данни, Методическото указание за дейността на центровете за настаняване от семеен тип; Да имат моралната и психологическа нагласа да работи с лица с увреждания; Организационни умения и способност да борави с голям обем документи; Гъвкавост и инициативност, умения за работа в динамична среда; Способност да анализира информация, да я синтезира, да взема решения и да представя резултатите; Обективност на преценката; способност за решаване на проблеми. Работата изисква много добро ниво на владеене на MS Word и Internet; Технически умения за работа с офис-техника и приложения за онлайн комуникация.

Необходимите документи за кандидатстване са: Заявление за кандидатстване; Автобиография; Копие от документи за съответната придобита образователна степен, посочена в настоящите изисквания; Документи, доказващи професионален опит /трудова или служебна книжка, осигурителна книжка, Образец УП-3 и др., ако е приложимо; Декларация за гражданството на лицето, както и за обстоятелствата, че е пълнолетно, не е поставено под запрещение, не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода и не е лишено по съответен ред от правото да заема длъжността, за която кандидатства по образец; Други – по преценка на кандидата – сертификати за преминато обучение; Крайният срок за подаване на документите е до 17.00ч. на 03.02.2023г.

Образец на Декларацията може да се получи в общинска администрация, Център  за информация и услуги на граждани, гише № 1 „Деловодство” или да се изтеглят от сайта на Община Димитровград, където е поместена подробно и цялата обява за конкурса.

За допълнителна информация: тел. 0391/68 299 – Галина Тенева, главен експерт „Здравеопазване и социални дейности“ или тел. 0889/27 84 80 – Ива Кацарова, ВрИД Директор на Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини