Издирваният 11-годишен е открит в Димитровград от група младежи

Момчето от Хасково, за което писахме че се издирва в Димитровград, където бе забелязано последно, е открито от група младежи към 22:00 часа, които са сигнализирали в полицията и вече е под тяхна защита.

Група момчета от Димитровград са разпознали издирваното момче по публикацията ни и са сигнализирали на телефон 112, с което са дали край на издирвателните действия от страна на полицията в града. Момчето е намерено в района на ул. Иван Вазов, то само е потърсило контакт с групата младежи, разказа Николай Стоев, който е сигнализирал на спешния телефон.

Малкото момче е потърсило помощ от момчетата и им е казало, че нямало къде да пренощува. Преди младежите да разпознаят момчето, че е детето което се издирва, са търсили варианти как да му помогнат, защото детето ги е подвело, че живее в столицата.

Важна е развръзката на историята, че детето е открито и е на сигурно място и че има будни и съвестни млади хора, които са готови да окажат помощ на непознати и нуждаещи се. Тази история влиза в рубриката ни “Добрият пример”, за отговорното отношение на младите момчета от Димитровград, които са помогнали на 11-годишно дете в нужда.
 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини