BEYONCÉ НАВЛИЗА В НОВА ЕПОХА С ПРЕДСТОЯЩ КЪНТРИ АЛБУМ

Изображение 1 от 2

    Дивата BEYONCÉ стартира нова ера в кариерата си с издаването на нов албум в кънтри стил. Проектът беше обявен от самата изпълнителка в неделя по време на финала на Super Bowl. Към момента заглавието на осмия студиен албум на звездата не е известно, но се знае, че той ще бъде издаден на 29 март. В официалната страница на BEYONCÉ, както и в профилите й в социалните мрежи, беше споделен и трейлър към проекта. С обявяването на албума, BEYONCÉ пусна и два чисто нови сингъла -  "Texas Hold Em" и "16 Carriages". Вестник New York Times пише, че новият проект най-вероятно ще се превърне в своеобразно продължение на „Renaissance", като към момента се използва работното заглавие Act ii"

    Слушайте Texas Hold Em" ТУК.

    Музикалните критици пишат, че в стилово отношение музиката от предстоящия албум се вписва категорично в жанра кънтри с корени от Хюстън. Феновете на звездата несъмнено ще бъдат провокирани от своята любимка, която този път ще им поднесе нещо различно от R&B. Queen Bey завърши световното си турне Renaissance през октомври миналата година като пожъна исторически успех.

    Албумът "Act II" ще служи като втора част от проекта в три части " Renaissance ". Първата част миналата година беше посрещната с одобрение от критиката и почитателите на BEYONCÉ.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини