"Димитровград-1947" победи в последния домакински мач

Секунди преди първото попадение

Нашите момчета заслужено победиха в последният домакински мач от Югоизточна "В" група гостите от Горно Сахаре с резултат 2:1. С по-убедителна игра и през двете полувремена момчетата на Митко Добрев се поздравиха с победа в предпоследния кръг на първенството, който се игра тази вечер на градския стадион "Миньор" пред около стотина зрители. Това е десетата победа на димитровградските футболисти от началото на пъртвенството. След нея те се изкачиха на 14-то място във временното класиране. Двата други отбора, който имаха малка преднина до днешните срещи в първенството загубиха с еднакъв резултат при гостуванията си днес.

ФК "Созопол" - Созопол 5:1 ФК "Металик" - Сопот, Пловдив и ФК "Хеброс-1921" - Харманли 5:1 ОФК "Странджа-Металург" - Средец, Бургас. Кръг преди края на първенството на върха в класирането са два отбора с равен брой точки ФК "Равда-1954" - Равда и ПФК "Марица-1921" - Пловдив, като черноморските футболисти са по-напред заради по-добрата си голова разлика. В среща от последния кръг, насрочена за 30 май от 18:00ч. нашите ще са гости на ФК "ИТД-Гигант" - Съединение, Пловдив.

Слезващата събота (29.05) от 17:00 ч на стадион "Миньор" ще се проведе демонстративен мач с участието на Димитър Пенев, Стойл Трънков, Иван Илиев, Дончо Дончев, Митко Трендафилов и Елин Топузаков. Звездният тим ще се изправи срещу отбора на община Димитровград, начело с кмета Стефан Димитров и депутата от 41-то Народно събрание Иво Димов, както и общински съветници, кметове на населени места, бизнесмени и популярни личности от града. Срещата е под наслов "Подкрепете футбола в Димитровград!!!", а за приятелите на футбола организаторите са предвидили много подаръци - фланелки, значки, плакати, флагчета и календари.

Източник: dimitrovgrad4u.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини