Йоана Буковска идва в Димитровград за "Последни поръчки"

Йоана Буковска, снимка slava.bg

Последното представление за сезона се играе тази вечер на сцената на ДТ"Апостол Карамитев" в Димитровград. То е на пиесата "Последни поръчки" на театъра на Българската армия. Пиесата показва по един забавен начин как биха реагирали обикновените хора, поставени в нетипични ситуации. Вечните теми за живота и смъртта също са част от интригуващата сюжетна линия на представлението.

Внимание заслужават и имената на актьорите, които тази вечер ще стъпят на местната театрална сцена- Меглена Караламбова, Йоана Буковска, Вълчо Камарашев, Елена Райнова, Александър Дойнов, Радосвета Василева и други. Режисьор на спектакъла е младата Надя Асенова от Габровския театър, която с тази пиеса прави дебют на софийска сцена. Музиката е дело на певеца Дони, известен и с официалното си име Добрин Векилов.

От организационния отдел на димитровградския театър тази вечер ще отчетат и колко жени са успели да доведат половинките си на последното за сезона представление. Или в ролята на придружител на дамите ще се окажат братя, съседи или синове. Началния час на представлението е 19.00.

Т.Вълчева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини