Преглед на печата в Димитровград

Новият 27 брой на "Димитровградски пазар"

Новият 27 брой на "Димитровградски пазар" излиза днес. В него четем за реорганизираните зони за паркиране в Димитровград. Три от улиците в града вече са свободни зони за безплатен престой на автомобили. Предложението е на кметът Стефан Димитров и бе прието на последната сесия на Общинския съвет.

Препитаха четирима за шефското кресло в общинския отдел "Приходи", пише още "Димитровградски пазар". С най-добри  позиции след претендентите е Георги Стайков, който в момента е инспектор по приходите към офиса на НАП в Хасково, информира седмичника.

Осем вакантни работни места, бизнеса залага предимно на шивачки с нисък ценз, темата е от 2 стр. Две са местата за висшисти в Димитровград - за счетоводител и за ръководител на офис.

Депутат издейства основен ремонт на димитровградския стадион "Миньор", пише на стр.8 "Димитровградски пазар". Проектът е одобрен за финансиране от Министерството на физическото възпитание и спорта. Става дума за сума от порядъка на 120 000 лв.

Търсят изпълнител за ремонта на пътя до Пречиствателната станция за отпадни води край Марица, още една подобна тема на страниците на новия брой на "Димитровградски пазар". Срокът за подаване на оферти е до обяд на 13 септември в МРРБ.

Вежди избран за Почетен гражданин на Димитровград, съветниците искат промени в "12 без 5". Темата е от стр.13, а в материала става дума за решението на Общинския съвет от миналия четвъртък до удостои министърът на културата с тази титла. Очаква се Вежди Рашидов да посети Димитровград на 2 септември.

Dimitrovgtad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини