Улица "Вазов" с нова канализация до края на септември

До края на месец септември ще приключи ремонта на канализацията по димитровградската улица "Иван Вазов" , каза шефът на ВиК - Димитровград инж.Станимир Евтимов" Подмяната на старите тръби с нови етернитови продължава, опитваме се да приключим преди край срок, допълни Евтимов. След като канализацията бъде положена, екипите на водното дружество ще трамбоват терена и улицата ще бъде подготвена за обещаното от общината асфалтиране. Dimitrovgrad.bgvesti.net припомня, че още през април Общинския съвет отпусна 30 000 лв. за закупуване на консумативи за смяна на водопроводната мрежа на ул. "Иван Вазов".

С нови ВиК системи това лято се сдобиха и още две димитровградски улици - "Петър Берон" и "Бузлуджа". Предстои подмяна на водопреносната инсталация на една безименна улица в града , каза шефа на ВиК. Тя се намира над улица"Шандор Петьофи" и ремонта по нея ще започне в най - скоро време.

Шефът на димитровградското ВиК инж.Станимир Евтимов

Междувременно от ВиК отвориха и нов касов салон, които се намира в двора на дружеството. В най-скоро време абонатите ще могат и там да плащат консумираната вода, без да се налага да се разхождат до центъра. 

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини