Хасковлийка първа каратистка сред жените в МВР

Красимира Янкова от областната дирекция на полицията в Хасково победи в надпревата по карате за жени, която се проведе днес в димитровградската спортна зала "Младост". Там среща си дадоха служители на МВР от 21 дирекции в страната, които се състезаваха в републикански шампионат по бойното изкуство. При мъжете до 70 кг. първи се класира Деян Данаилов от академията на МВР, а при 80 - килограмовите победи Наньо Ленов. В категорията над 80 кг. най-добър каратист стана Тихомир Тодоров от НСО. Отборната купа по карате също отиде при тимът на НСО.

В другата дисциплина - полицейска лична защита софийските ченгета бяха безпорните победители. Отборът на Радослав Печов, Светослав Ангелов и Радослав Григоров зае първо място с най-много събрани точки от всички разиграни полицейски ситуации по време на състезанията.

Наградите на победителите връха кметът на Димитровград Стефан Димитров и шефът на центъра за бойна подготовка кэм МВР Иван Младенов.

Над 110 полицаи от страната участваха в турнира по карате и полицейската лична защита. Мероприятието уважи и зам.министърът на физическото възпитание и спорта Иван Ценов.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Отборът на СДВР стана подебител при полицейската лична защита
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини