Лектор по пазарна икономика и още учители търсят в Димитровград

Свободни места за трима лектори обяви в края на изминалата седмица Бюрото по труда в Димитровград. Търси се лектор по основи на пазарната икономика със заетост 72 часа годишно, лектор по безопасност на движението с ангажимент 42 часа годишно и такъв по физическо възпитание и спорт. Последното място за лектор е най-ангажирано, защото трябва да се запълнят 288 часа годишно в преподавателска дейност.

Продължават да са вакантни и местата за двама възпитатели начален клас и двама старши възпитатели. Изискването към тях е да имат специалност начална училищна педагогика. Свободно е мястото и за възпитател на 5-8 клас, като изискването е минимум 5 години стаж в тази област. Учител по музика се търси още в Димитровград, той трябва да е завършил предучилищна педагогика и да има специалност пиано или акордеон.

Другите свободни позиции за Димитровград са за двама бояджии, работник за дограма и стъклопоставяне, двама готвачи, един тракторист, продавач в хранителен магазин. За шивашкото производство се набират 15 души, част от тях обслужващи работници, друга с умения да шият трико или конфекция.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини