Преглед на печата в Димитровград

Новият 29 брой на "Димитровградски пазар" е от днес по реповете в Димитровград. Водещото заглавие е за комисията за защита от дискриминация, която призовава кмета  да се яви в София на изслушване. Става дума за обизните квалификации по адрес на Димитровград в предаване излъчено по БНТ през март тази година.

Чалъкова повежда ГЕРБ, Методи Грозев секретар, информира още седмичника от първата си страница. И още потребителски теми от броя - 32 вакантни места в Димитровград, лризо една трета от тях - за педагози.

Дописка за завършилото в края на миналата седмица първонство по карате и полицейска защита н Димитровград четем на стр. 7. Пак по същатата тема научаме, че хасковлийка застана в челото при спаринг срещите по карате.

Три компании офертират за пътя край пречиствателната станция, информира още "Димитровградски пазар".И още заглавия - до дни набират мераклии за шефското кресло в "Детски и младежки център". На стр.9 научаваме, че приемат заявления за безплатен обяд на 81-ма  социално слаби димитровградчани. И още много обяви, реклами и полезна потребителска информация в новия брой на "Димитровградски пазар".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини