Преглед на печата в Димитровград

Новият брой на "Тракия 21 век"

Кой спъва ИСПА в Димитровград - това е темата на новият брой на "Тракия 21 век", който излиза днес. В три от проектите е скандално замесена фирма "Монолит" на хасковския екс депутат Иван Стаматов, обобщава изданието. На цяла страница вестникът коментира как и защо се е стигнало до ситуацията с проектите и какво мисли ръководството на общината по въпроса.

Проверяват за ценни находки край Меричлери, информира "Тракия 21 век" от страница "Община".Това станало ясно на общоградско събрание в града по повод проблемите с кариера "Великан".

В "Света Екатерина" без доплащане за пациентите, пише още седмичникът. Според материала реформата и липсата на пари вещаят нови съкращения.

За посещението на Стефан Софиянски в Димитровград припомня в магериал от стр.5 вестника. Според бившият столичен кмет и служебен премиер ГЕРБ няма управленски рефлекс.

Интервю с френският доброволец в Димитровград Майлот Бенбалули предлага седмичникът на читателите в днешния си брой. От него става ясно, че французинът с алжирски произход обича мусака и не харесва чалгата.

Казусът Ставри Димитрово е засегнат и в този вестник, от статията на стр.7 става ясно, че селището на богаташите анулира държавата. полиция и булдозери тръгват и към Бориславци и Малки Воден.

И още спортни теми от седмицата и предстоящи мачове в Димитровград са заглавията от страница 11 на "Тракия 21 век".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини