20 °C

Шофьор хлътна в 3-метрова необезопасена дупка, КАТ го глобява

Тихомир показва дупката, в която замалко не се убил с колата си снощи заради липса на сигнализация. Днес вече мястото е оградено с мрежи

Димитровградчанинът Тихомир Желязков замалко да се убие с колата си в 3-метрова дупка на моста над Марица близо до бившия ПЕК около 22.00 часа снощи. Младият мъж разказа пред Dimitrovgrad.bgvesti.net, че пътувал от Димитровград в посока квартал "Изгрев", когато насрещно движеща се кола до осветила и той се оказал с две висящи гуми над изкопания ров. "Нямаше мрежи, сигнализация, нищо", казва Тихомир, който се обадил на КАТ за помощ. Пристигналите на място полицаи му съставили акт заради движение с несъобразена скорост. Той твърди, че не e карал с повече от 40 км. След инцидента служителите на Пътна полиция поставили знаците край дупката. До този момент сигнализацията била захвърлена в страни от пътя, допълва още младия мъж.

Проучване установило че необезопасената дупка е дело на фирма "Станилов ООД", която изгражда новия водопровод по левия браг на "Марица". Според Тихомир тя зее така поне от 3 седмици и подобни инциденти са преживяли и други шофьори. Сега димитровградчанинът е тръгнал да си търси правата. Все още чака КАТ да му издаде констативен протокол за инцидента, че мястото не е било обезопасено. Справка в застрахователна компания показала, че нищо няма да му бъде изплатено, защото няма пълно автокаско.

Тихомир направил снимка с личния си апарат, на която се вижда висящата кола и захвърления знак отстрани. Мрежата за обезопасяване снощи липсва

Тихомир ще настоява общината да потърси отговорност на фирмата, извършваща изкопните дейности. Смята и да обжалва протокола на КАТ за превишена скорост. " В каква държава живеем", жалва се младия мъж. По думите му колата не може да се поправи, купето е смачкано и ходовата част е унищожена.

От колата не става нищо, убеден е Тихомир

Тази сутрин на мястото вече имаше знаци за шофьорите

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Енергиите са така сложени, че могат да създадат проблеми в отношенията ви с колеги, партньори и семейството. По-малко се ангажирайте с чужди въпроси и се съсредоточете изцяло върху своята си работа. Ограничете разходите си и живейте по-спокойно.
24 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Имате възможност за избор на подход при решаването на професионалните си задачи през този ден. Преценете добре плюсовете и минусите и се опитайте да комбинирате до колкото можете полезността от всяко ваше действие. Ще трябва да приложите всичката си способност да убеждавате, за да подредите нещата според желанията си. Това ще е трудно, но не и невъзможно.
24 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес респектирате околните с невероятната си концентрация и усърдие на работното място. Ще чуете добри отзиви за доскорошната си работа и това ще се отрази благотворно на самочувствието ви. Опитайте се да отбягвате това, което ви носи напрежение, като се стремите само към най-доброто на което сте способни.
24 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще научите много нови неща свързани както с работата, така и с личния ви живот. Внимателно се вслушвайте в това, което минава покрай ушите ви защото може да пропуснете много важна за вас новина, която ще е определяща за бъдещите ви планове. При късмета, който имате днес и който се очертава, в близките дни ще имате много поводи за радост.
24 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Действайте внимателно днес, скъпи Лъвове, тъй като е възможно нещо дребно да обърка работата ви. Ентусиазмът ви е похвален, но не бива да прекалявате с преждевременни действия. Контактите ви с представител на земните зодии ще ви балансира.
24 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В търсене на по-добри варианти, ще помислите за промяна и на работното място. Съдбата ще ви срещне с подходящия човек, с когото ще реализирате намеренията си. Прагматично ще подновите връзката си с личност, от която може да имате полза за бъдещи свои проекти. Дайте повече свода на близките си, не взимайте решенията вместо тях.
24 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще изясните отношенията си с човек от обкръжението ви и на душата ви ще олекне. Нещата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените от вас усилия. И правейки равносметка ще откриете, че сте могли много по-рано да решите проблема без да задълбочавате в него. Приятелска сбирка ще ви зареди с хубави емоции.
24 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден ще ви накара доста да се позамислите относно бъдещата си работа. Оказва се че голяма част от проектите ви нямат резултатът, който сте очаквали, затова наистина ще трябва да промените подхода си. Нека обаче това става постепенно, тъй като така вие по-лесно ще свикнете. Дайте си необходимата почивка вечерта, имате нужда от релаксация.
24 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят ви предразполага към повече екстравагантност и емоционалност. Стремете се към по-високи цели, към промяна в себе си и около вас. Сега е момента да планирате пътуванията, за които мечтаете. Ще се справите без усилие с проблеми с юридически характер, финансов и селскостопански. Някои ще търсят духовно извисяване чрез отдаване на философски размисъл. Направете го умерено.
24 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Работата ви ще се улесни, защото много хора ще пожелаят да станат част от екипа ви. Настроението ви ще се подобри и от вест, имаща отношение към семейството ви.
24 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Водени от интересите си, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. Финансови придобивки ще удовлетворят някои от вас и мотивират за други. Каквото и да изживеете, бъдете коректни в отношенията си към заобикалящия ви свят и спазвайте договореностите. Това са условия, носещи предимства на последващ етап.
24 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.
24 сеп 2020
Последни новини