Глобиха местна фирма за продажба на храни-преглед на печата в Димитровград

Заради продажба на забранени храни е била глобена местна фирма от инспекторите от РИОКОЗ, пише на първа страница новият брой на "Димитровградски пазар". Става дума за хранителни продукти продавани в училищата, само за няколко дни нередности са открити в три школа, пише седмичника. 

Пак от първа страница четем, че за 9 месеца в областта има 24 загинали и 156 ранени по пътищата в Хасковска област. Черната статистика стана ясна в навечерието на празника на полицията -8 ноември.

Димитровградски полицаи с отличия навръх празника на МВР - още по темата в дописка на стр.7. От нея става ясно, че за принос в борбата с престъпността са наградени с благодарност полицаят Мирослав Марков и автоконтрольорът Венко Велчев.

Едва 10 вакантни работни места, три от тях за падегози - за положението на трудовата борса в Димитровград информира на стр.2 "Димитровградски пазар".

Четири фирми поемат снегопочистването по селата, търсят една допълнителна- материалът по темата е на стр.9. На 109 700 лв. възлиза предварително заложената сума, с която ще се извършват дейностите по снегопочистване, пише "Димитровградски пазар".

Нова социална услуга по спечелен проект стартира в Димитровград, информира още седмичникът. Тя обслужва лица с трайно намалена трудостособност за които се набират социални помощници. Назначените кало лични асистенти ще получават 2 лв. на час, става ясно от дописката.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини