Саня и Ники пълнят димитровградския театър

И днес пред касата на театъра имаше желаещи да си купят билет за постановката тази вечер

Много малко непродадени билети останаха за постановката, която ще се играе тази вечер на сцената на ДТ "Апостол Карамитев" в Димитровград, казаха от организационния отдел. Пред местната публика с пиесата "Магнолията или градското и селско теле" ще се изявят актьорите Саня Борисова, Ники Илиев, Любомир Ковачев и Адриана Кънчева.

"Интересът е голям, защото трима от актьорите станаха много популярни заради участието си в сериала "Забранена любов", казаха от местния храм на Мелпомена. За тазвечершната постановка театъра направи промоция, като пусна билети по 5 лв. за пенсионери и ученици. Все още могат да се намерят и пропуски за 6 и 8 лв., но хубавите места са заети.

Пиесата “Магнолията или градското и селското теле” разкрива комедийните приключения на две странни двойки , които си играят на криеница между селото и града. Героинята Мария-Антоанета, подобно на красивото и много капризно цвете магнолия е влюбена в двама мъже и не иска да изгуби нито един от тях. Постановката е дело на Бойко Илиев, а сценографията е на Нина Пашова.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини