Търговци пред фалит,чистят стари задължения - преглед на печата в Димитровград

Търговци от Неделен пазар пред фалит, информира във водещо заглавие новия брой на "Димитровградски пазар", който излиза днес. От дописката става ясно, че стари задължения, пазарджиите покриват с отказ от собственост върху маси на тържището. Около 16 обекта е придобило най-голямото тържище в Южна България след като търговци са покрили по този начин задълженията си, пише в материала.

Свиват проектобюджета за догодина с около 2,27 млн.лв? - пише в заглавие пак от първа страница седмичникът. На 27 932 000 лв. възлиза проектобюджета на общината за догодина и вероятно това е цифрата, която ще бъде предложена за гласуване на местния парламент.Това е станало ясно на среща на коалиция "Да за Димитровград" в съседното село Добрич в края на миналата седмица.

С 15 500 лв. приспособяват Езиковата за отопление с газ? - дописката разказва за публичното обсъждане за внедряване на мерките за енергийна ефективност в сградата на ЕГ "Ив.Богоров" в Димитровград.

Мост между култура и бизнес ще гради новоизбраното ръководство на КДК - информира още "Димитровградски пазар". Нов председател има културната институция в Димитровград, това е бизнесмена Инко Бургелов.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини