Алековци обраха наградите на "е-коледа"

Ученици от димитровградското ОУ"Алеко Константинов" обраха наградите на тазгодишното издание на общинското състезание по информационни технологии "е-коледа". Днес в зала "Гросето" бе награждаването на победителите в различните възрастови групи.

При петокласниците първи се класираха Калина Тенчева и Зорница Тихомирова. Габриела Даниелова и Галена Георгиева от 6 клас са победителите в тази възрастова група. Невена Цветкова и Моника Георгиева са спечелилите състезанието при седмокласниците.

"Е-коледа" се проведе на 27-ми ноември и включваше изработване на електронна коледна картичка. Надпреварата се организира за втора поредна година в Димитровград и е за ученици от 5-ти до 8-ми клас. 

67 ученици деца от ОУ „Алеко Константинов”, ОУ „Пенчо Славейков”, СОУ „Васил Левски”, ПМГ „Иван Вазов”, ОУ „Васил Левски”и ОУ „Св. Св. „Кирил и Методий” се напреварваха да изработят електронна коледна картичка, казаха организаторите.

И тази година това са секцията на математиците в Димитровград, а домакин беше химическата гимназия „Проф. д-р „Асен Златаров”. Журито включваше учителят на годината Георги Гочев и Катя Гергинова – преподаватели в бившия химически техникум, Татяна Славчева – преподавател по информационни технологии в СОУ „Васил Левски”, Йордан Йорданов – учител и художник. 

Председателят на съюза на математиците в Димитровград Катя Чалъкова с част от наградените деца

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини