Лихвари доработват като каналджии - преглед на печата в Димитровград

Лихвари от кв.Мариино доработват като каналджии - пише от първа страница новият брой на "Тракия 21 век". Четеримата нелегални, спипани в квартала се представяли за турски инженери. Разследване на вестника показало каква е схемата и кой се предполага че е замесен в нея.

Рекултивират табаните с франкове - това е темата на "Тракия 21 век" в новия брой. Част от огромните насипи на бившите рудници са вече в частни ръце, пише седмичника. Става ясно още, че сгурта ще бъде положена в основите на магистрала "Тракия".

EVN оставя на студено новодомци - темата е от стр. 4. Инвеститор на жилищна кооперация чака компанията да пусне нормално електрозахранване над 2 години и половина. Репортерите на "Тракия 21 век" разказват за истроията от страница "Общината".

Ангел Стоилов - воюващият за съвършенство, това е темата на страница "Памет". 3 романа за 7 години успя да издаде писателят, преди да си отиде от този свят едва на 39 години, размишлява автора на материала Кремена Ганчева.

Визията струва колкото хиляди думи - това казва в специално интервю за вестника фотографът Тихомир Петков. Съюзът на българските журналисти даде годишната си награда за фотожурналистика на острието на "Новинар юг".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини