Сексапил в изобилие около точката на замръзване

Изглежда секси дори на 1 градус

Невиждан героизъм или стремеж да освободят красотата от оковите на дрехите, демонстрираха десетина момичета от димитровградските гимназии, които днес дефилираха по оскъдни облекла на площада на димитровградския неделен пазар. Без да се притесняват от температурите вариращи около нулата, 17 годишни тинейджърки представяха с усмивка тоалетите на 16 модни фирми от региона.

Ревю на най-новите модни колекции бе организирано на импровизирана сцена пред димитровградската спортна зала "Младост". Красотата на зимните празници, съчетана с модно шоу, мажоретки и стил показаха организаторите от Общински пазари. Празникът се прави за втора поредна неделя в Димитровград и е част от коледно-новогодишната фиеста на най-голямото тържище в България.

В деня на закрилникът на занаятите св.Спиридон поле за изява имаха и майсторите на добрата визия. Какъв е актуалния грим и лак за нокти показаха на дамите момичетата, изучаващи кометика в димитровградската химическа гимназия "Проф.д-р Асен Златаров". Те даваха ценни съвети за макиаж в новогодишната нощ, който задължително трябва да е в сиво-сини "вледеняващи"тонове. Лакът се избира според тоалета и предпочетанията на всяка жена, допълниха експертите.


Героизмът-обратно пропорционален на дължината на полата

Тук най важното е...прическата

Спортно-елегантни тоалети от новите си колекции представиха фирмите
Дрехите за спорт и свободното време също бяха част от ревюто
Черното е актуалният и тази зима цвят за дамите
Модният за тази зима грим е в сиво -сини отенъци

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Манекенките на FH1 показа професионалзъм и при минусови температури
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини