Заведенията пустеят, клиенти пафкат на тротоара - преглед на печата

Новият брой на "Тракия 21 век" е вече по реповете в Димитровград. Темата на броя - Зали за непушачи пустеят, клиенти пафкат на тротоара. На цяла страница репортерите на седмичника описват ситуацията по димитровградските кафенета и кръчми след влизането в сила на наредбата за тютюнопушене.От материала става ясно, че заведенията в центъра забраниха цигарите, ресторант отмени детски партита заради дима.

Димитровград поиска извора в Меричлери - темата е от стр.4 на "Тракия 21 век". До две седмици екоминистерството предоставя на общината находището за минерална вода, засега няма да се бутилира.

Няма пари за асфалт на лявия бряг - това е станало ясно след посещението на министър Росен Плевнелиев в Димитровград. Според министъра по ИСПА има пари само за асфалтиране на ивицата на прокопаните места.

Мобилни бензиностанции цакат НАП- пище още "Тракия 21 век". Цистерна с Евродизел чака мющерии на идхода от областния град за Харманли. Шофьорът твърди,че не продава гориво на дребно, но запис показва, че от цистерната зареждат таксита.

Хиалоронът подмладява, силиконът създава проблеми - това твърди пред "Тракия 21 век" дерматологът д-р Янева. Материалът можете да прочетете  на стр. 6 в новия брой.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини