Най-модерната в страната пречиствателна откри премиерът - преглед на печата

Новият брой 2 на "Общински вестник" се продава от днес в Димитровград. Темата на изданието е свързана с визитата на премиера Бойко Борисов, който откри най-модерната в страната ПСОВ. Подробен репоржат от събитието с много снимки са поместени във вестника.

На стр. 4 има и интервю на Маргарита Симеонова със шефът на димитровградското ВиК инж. Станимир Евтимов. Колективът ни прави необходимото - казва от страниците на "Общински вестник" Евтимов.

Глоба за неизрядните търговци, неподали годишните отчети за отпадъците. Темата е разработена на стр.2. Декларациите се подават в срок до 31 март и касаят фирми които образуват, събират, транспортират и депонират отпадъци, пише вестника.

"Неохим" търси млади специалисти - това са стажанти, които получават шанс по програмата "Ново начало" да работят в димитровградското предприятие. По линия на тази програма "Неохим" осигурява 57 работни места.

Целебната вода в общински ръце, дописката е от стр. 3. Община Димитровград внесе заявление в Министерството на околната среда и водите за извора. Това се е случило на среща на димитровградският кмет и главния еколог в дирекция "Управление на водите" към МОСВ.

Богоровци щурмуват природните науки - "Общински вестник" разказва за проекта на Езиковата гимназия в Димитровград за създаване на център за природни науки. През миналата седмица в училището бе свикан специален брифинг по темата.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини