Излъчиха 14-те най-добри фермери в общината- преглед на печата

Вторият за 2011 -та година брой на "Димитровградски пазар" е вече при читателите си. В него четем за избора на 14-те най-добри фермери в общината. Митю Вълчев пръв сред арендаторите, информира седмичника и разказва в подробен материал на стр. 7 за церемонията, провела се в края на изминалата седмица.

Едва 6 вакантни места за безработни в Димитровград, в съседно Хасково - 50. За ситуацията на трудовата борса пише "Димитровградски пазар" на стр.2. Новото работно място е за логопед, кандидатите трябва да са с висше образование и нужната квалификация.

Данъчни затвориха бензиностанция, други 3 хлопнаха кепенци самоволно - за проверките на НАП по бензиностанциите в Димитровград информира димитровградският седмичник. Общо 6 са проверените обекти от този вид в общината.

Стягат публично обсъждане на тазгодишния проектобюджет - това анонсира на стр.9 "Димитровградски пазар". Срещата ще се проведе на 21 януари в зала "Гросето" пише в дописката.

От вододайната зона на Златна ливада ще пият жителите на Меричлери? - това е алтернативният вариан, коментиран на състояла се в София среща миналата седмица. Тя е била между кметът Стефан Димитров и началника на отдел "Използване на водите" Мая Дряновска.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини