120 лева глоба при отказ от преброяване - преглед на печата

120 лв. глоба при отказ от преброяване - пише във водещо заглавие "Димитровградски пазар". Новият брой 3 на вестника е от днес по реповете в Димитровград. За това предупреди шефът на хасковското Териториално статистическо бюро Наско Нанев. независимо от отказа и глобата впоследствие по-голямата част от информацията ще бъде набавена от административните бази, каза Нанев.

Кметът: Затягаме примката около борчлиите - темата е от стр.8 на "Димитровградски пазар". 28,063 000 лв. са харчовете и приходите в бюджета, стана ясно на общественото обсъждане и представянето на проектобюджета на общината за догодина.

Търсят старши инспектор с права на публичен изпълнител - такъв конкурс е обявил общинския отдел"Приходи". Добро познаване на действащото в страната данъчно законодателство и висше икономическо или юридическо образование е изискването към кандидатите.

Българи и гърци ще борят смъртността сред димитровградските роми - това е главната цел на проект, който ще се реализира в Димитровград с подкрепата на неправителствени организации.

Гигански сом проводи селски кмет за трапезата на Бойко - темата е от страница 9 на "Димитровградски пазар". Селският кмет е този на Сталево Панчо Панушев, а подаръка за премиера е заради издействания ЖП надлез за селото.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини